Δεν μπορείς να βρεις τον ειδικό συνεργάτη της επιλογής σου; Επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε.
Μείγμα για την παραγωγή κέικς, μάφφιν, ραβανί, καρυδόπιτας, σάμαλι.
Δεν απορροφά τις επικαλύψεις κατά το ψήσιμο. Δοσολογία που μπορεί να δουλευτεί x2,x3. Η συνταγή δεν αλλάζει με την ανάμειξη υλικών για τη δημιουργία άλλων γλυκών.Ρίχνουμε όλα τα υλικά στον κάδο ενός μίξερ, τα χτυπάμε με το φτερό για 2’ στην πρώτη ταχύτητα και συνεχίζουμε για ακόμα 4’ στη μεσαία. Στη συνέχεια ψήνουμε στους 160°C για 30’-35’.
Στη φόρμα χρησιμοποιούμε 400 γρ. Κέικ με γεύση βανίλιας αντί για 500 γρ. που βάζουμε συνήθως, εξαιτίας της πολύ καλής διόγκωσης.
Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας.