Δεν μπορείς να βρεις τον ειδικό συνεργάτη της επιλογής σου; Επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε.
Μείγμα για την παραγωγή κέικς, μάφφιν, ραβανί, καρυδόπιτας, σάμαλι.
Δεν απορροφά τις επικαλύψεις κατά το ψήσιμο. Δοσολογία που μπορεί να δουλευτεί x2,x3. Η συνταγή δεν αλλάζει με την ανάμειξη υλικών για τη δημιουργία άλλων γλυκών.Στον κάδο ενός μίξερ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί στη μεσαία ταχύτητα για 4’. Στη συνέχεια βάζουμε στον φούρνο και ψήνουμε στους 180°C για 8’, αν θέλουμε να φτιάξουμε cookies των 40 γρ. Αντίστοιχα ψήνουμε στους 180°C για 10’ για cookies των 100 γρ.
Μπορούμε να προσθέσουμε 250 γρ. σταφίδες και κανέλα σε σκόνη ή 280 γρ. σταγόνες σοκολάτας και ξύσμα πορτοκαλιού
Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας.