Δεν μπορείς να βρεις τον ειδικό συνεργάτη της επιλογής σου; Επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε.
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το φτερό για 5’.
Στη συνέχεια στρώνουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι, φροντίζοντας να φτάσει μέχρι τη μέση και το βρέχουμε με λίγο νερό για να μη φουσκώσει. Έπειτα, ψήνουμε στους 170°C για 40’ περίπου. Τέλος, αφού βγάλουμε το σάμαλι από τον φούρνο και όσο είναι ακόμα ζεστό σιροπιάζουμε με κρύο σιρόπι.
Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας.