Oνομάζομαι Άνταμ Κοντοβάς, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Αποφοίτησα με άριστα από τη σχολή μαγειρικής και έχω εργαστεί με μερικούς από τους σημαντικότερους Chefs στην Ελλάδα.
Η μαγειρική μου διαδρομή χαρακτηρίζεται από πολλά γαστρονομικά ταξίδια, σε διάφορες κουλτούρες, πάντα στην αναζήτηση της γεύσης. Έχω μαγειρέψει μεταξύ άλλων στο Danu at the Brehon στην Ιρλανδία, στο Sea Grill στις Βρυξέλλες και στο 3άστερο Μaaemo στο Όσλο, όπως επίσης και σε πολλές σημαντικές κουζίνες στην Ελλάδα.
Με ελκύουν οι γεύσεις απ’ όλο τον κόσμο και η fusion κουζίνα. Και αυτό κάνω, out-of-the-box, πολύπλοκους και διαφορετικούς συνδυασμούς, με βάση την ελληνική πρώτη ύλη και μόνιμο στόχο τη γεύση. Το πάθος μου είναι να δημιουργώ από το τίποτα, να φτιάχνω κάτι καινούργιο και ιδιαίτερο, με σκοπό πάντα να αφήνω το δικό μου μαγειρικό αποτύπωμα.
Έτσι προέκυψε και η συνεργασία μου με τη Hellmann’s, μια πρώτη ύλη-σύμμαχο που μου προσφέρει σταθερότητα για το καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα.