Menu

1. Εισαγωγή

Ο Chef Maritz, του Longridge Wine Estate δημιουργεί ένα μενού πλούσιο σε εποχιακά προιόντα από τον οργανικό κήπο του εστιατορίου. Μάθετε πως θα φτιάξετε δύο Νοτιοαφρικάνικα πιάτα-Χταπόδι στη σχάρα και κέικ με πολέντα και φιστίκι-και εντρυφήστε στα ντόπια συστατικά.

2. Η Ιδέα

Ο Chef Maritz μοιράζεται το όραμα του για το εστιατόριο-η ιδέα "από τον κήπο στο τραπέζι" και η οργανική κουζίνα με μία βιώσιμη προσέγγιση. 

3. Χταπόδι-Μέρος 1ο: Μαγείρεμα

Απ' το χταπόδι στη σχάρα, μέχρι και στο πως να φτιάξετε τσάτνεϊ, κράκερ και σάλτσες-δείτε το πρώτο μέρος. Μάθετε συμβουλές για το καρύκευμα και το μαγείρεμα για το χταπόδι, καθώς προετοιμάζετε φρέσκα και εποχιακά συνοδευτικά.

4. Χταπόδι-Μέρος 2ο: Στήσιμο Πιάτου

Το 2ο μέρος στήνει στο πιάτο όλα τα συστατικά μαζί, ξεκινώντας με μια βάση από τσάτνεϊ, και από πάνω χταπόδι, σάλτσα, θραύσματα από κράκερ και βλαστάρια από κουκιά για γαρνιτούρα.

5. Vegan Κέικ με Πολέντα και Φιστίκι-Μέρος 1ο: Προετοιμασία

Αυτό το απλό κέικ δεν υστερεί σε υφή και γεύση. Μάθετε για τη βάση από σιτάρι και χωρίς γαλακτοκομικά, χρησιμοποιώντας συστατικά όπως ξύσμα λεμονιού, φιστίκι, ελαιόλαδο και αμύγδαλα.

6. Vegan Κέικ με Πολέντα και Φιστίκι-Μέρος 2ο: Συστατικά

Ο Chef Maritz μοιράζεται ένα απ' τα πιο σημαντικά συστατικά για το επιδόρπιο-το φρούτο Γκουάβα. Ο συνδυασμός της γκουάβα με κάρδαμο, βανίλια, κανέλα και Chandon blanc, μπορεί να δημιουργήσει ένα νόστιμο σιρόπι και πουρέ. Συνδυάστε το με γιαούρτι καρύδας και ξεροψημένα κομμάτια καρύδας.

7. Vegan Κέικ με Πολέντα και Φιστίκι-Μέρος 3ο: Στήσιμο Πιάτου

Συγκεντρώστε όλα τα συστατικά μαζί στο πιάτο, συνδυάζοντας το κέικ με το σιρόπι, τα κομμάτια καρύδας και το γιαούρτι καρύδας.

Contact Details