Menu

Εισαγωγή

Γνωρίστε την executive Chef του εστιατορίου Hazendal Wine Estate, Michelle Theron. Μοιραστείτε το όραμα της για τα τοπικά προϊόντα και μάθετε πως θα φτιάξετε 2 νοστιμότατα vegan πιάτα-ένα γλυκό παρφέ με καρύδα και ιπποφαές, και στη συνέχεια, νιόκι με κολοκύθα και φουντούκι. 

Παρφέ-Μέρος 1ο

Μάθετε πως να δημιουργήσετε μία φυτική ζύμη, αντικαθιστώντας τα παραδοσιακά συστατικά με vegan εναλλακτικές λύσεις, καθώς και συμβουλές για τους χρόνους και τις θερμοκρασίες για το ψήσιμο στον φούρνο.

Παρφέ-Μέρος 2ο

Φτιάξτε μια πραλίνα από καρύδια πεκάν ξεκινώντας με ένα τσάι rooibos εμπλουτισμένο με λεμόνι. Πάρτε οδηγίες για τις τέλειες υφές και θερμοκρασίες.

Παρφέ-Μέρος 3ο

Συνδυάστε πουρέ από ιπποφαές και μαρμελάδα από κουμκουάτ πριν από το μαγείρεμα, το ζέσταμα και έπειτα την ψύξη και κατάψυξη για την δημιουργία του παρφέ καρύδας.

Παρφέ-Μέρος 4ο

Συγκεντρώστε τα συστατικά σας για να δημιουργήσετε ένα πολυεπίπεδο και γεμάτο γεύση γλυκό με φυτική δύναμη!

Νιόκι-Μέρος 1ο

Παίξτε με την φυτική δύναμη σε αυτή την συνταγή για νιόκι. Μάθετε πως να ζυμώνετε και να τυλίγετε την τέλεια ζύμη, πριν της δώσετε σχήμα και πριν το μαγείρεμα.

Νιόκι-Μέρος 2ο

Δώστε στα νιόκι σας τραγανή υφή και χρυσαφένια όψη, πριν προσθέσετε νόστιμες εποχιακές γεύσεις, για φθινοπωρινά αποτελέσματα γεμάτα χρώμα.