Menu
+

Για τα Pancake

Για το σπανάκι

  • Σπανάκι 500.0 γρ
  • Φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3.0 τεμ.
  • Ελαιόλαδο 80.0 γρ
  • Ψιλοκομμένη τομάτα 100.0 γρ
  • Καπνιστή πάπρικα 5.0 γρ
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για τη κολοκύθα

  • Κολοκύθα 250.0 γρ
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Σύνθεση συνταγής

  • Χοιρινή Μπριζόλα 240.0 γρ
  1. Για τα Pancake

    Φτιάχνουμε το μείγμα βάση των προδιαγραφών και αφήνουμε να ξεκουραστεί στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.

  2. Για το σπανάκι

    Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και στη συνέχεια προσθέτουμε το σπανάκι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να μαραθεί. Αρωματίζουμε με σκόρδο και θυμάρι, καρυκεύουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τελειώνουμε με την ψιλοκομμένη ντομάτα.

  3. Για τη κολοκύθα

    Κόβουμε την κολοκύθα σε φέτες. Μαρινάρουμε τις φέτες κολοκύθας με αλάτι, πιπέρι και καπνιστή πάπρικα, και στη συνέχεια ψήνουμε σε σχαροτήγανο ή σχάρα.

  4. Σύνθεση συνταγής

    Φτιάχνουμε τα pancake και τοποθετούμε μαγιονέζα στα δύο πρώτα. Στη συνέχεια τελειώνουμε με το τρίτο, βάζοντας μαγιονέζα, το σπανάκι, την καπνιστή μπριζόλα και την ψητή κολοκύθα.