Αργοψημένο Καπνιστό Λουκάνικο στη Γάστρα
Καπνιστό λουκάνικο στη γάστρα που θα ενθουσιάσει τους πάντες με την έντονη γεύση και το άρωμά του!

Συστατικά
Αργοψημένο Καπνιστό Λουκάνικο στη Γάστρα
−
+
€29.04
Εκτέλεση
Ελαιόλαδο
/ml
50.0 ml
0%
Κρεμμύδι
/γρ
100.0 γρ
0%
Knorr Primerba Πάστα Σκόρδο 340 gr
/γρ
10.0 γρ
0%

Σέλερι
/γρ
70.0 γρ
0%
Διάφορες πιπεριές
/γρ
150.0 γρ
0%
Χωριάτικο λουκάνικο
/γρ
400.0 γρ
0%
Καπνιστή πάπρικα
/γρ
10.0 γρ
0%
Κύμινο
/γρ
5.0 γρ
0%
Μπούκοβο
/γρ
5.0 γρ
0%
Knorr Σάλτσα Τομάτας 10kg
/γρ
400.0 γρ
0%

Knorr Ζωμός Κότας σε Πάστα 4 kg
/γρ
20.0 γρ
0%

Φασόλια λευκά, βρασμένα
/γρ
300.0 γρ
0%
Baby σπανάκι
/γρ
250.0 γρ
0%
Γαλέτα Panko
/γρ
30.0 γρ
0%
/
Εκτέλεση
-
Ελαιόλαδο 50.0 ml
-
Κρεμμύδι 100.0 γρ
-
Σέλερι 70.0 γρ
-
Διάφορες πιπεριές 150.0 γρ
-
Χωριάτικο λουκάνικο 400.0 γρ
-
Καπνιστή πάπρικα 10.0 γρ
-
Κύμινο 5.0 γρ
-
Μπούκοβο 5.0 γρ
-
Φασόλια λευκά, βρασμένα 300.0 γρ
-
Baby σπανάκι 250.0 γρ
-
Γαλέτα Panko 30.0 γρ
Στάδια εκτέλεσης
-
Εκτέλεση
Κόβουμε το κρεμμύδι και το σέλινο μπρινουάζ και τις πιπεριές (πράσινες και κόκκινες) σε καρέ. Σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να καραμελώσει, προσθέτουμε το σέλινο και τις πιπεριές και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Έπειτα αρωματίζουμε με σκόρδο και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά ακόμα. Προσθέτουμε τα λουκάνικα, καρυκεύουμε με τα μπαχαρικά, προσθέτουμε το ζωμό και την τομάτα και σιγοβράζουμε για 35-40 λεπτά. Τέλος προσθέτουμε τα βρασμένα φασόλια (εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κονσέρβα) και το σπανάκι, ανακατεύουμε, προσθέτουμε το πάνκο και γραντινάρουμε.