Ασιατικό wrap με κοτόπουλο και βρασμένα κάστανα
Για όποιον αγαπάει τα κάστανα, η παρακάτω συνταγή συνδυάζει τέλεια στη γεύση δύο αγαπημένα συστατικά.

Συστατικά
Για το κοτόπουλο
-
Κιμάς Κοτόπουλο 1 kg
-
Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο σε καρέ 1 τεμ.
-
Τζίντζερ φρεσκοτριμμένο 20 γρ
-
Ξίδι ρυζιού 20 γρ
-
Αλάτι
-
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για το σερβίρισμα
-
Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο σε καρέ
-
Κάστανα βρασμένα 180 γρ
-
Φύλλα γαλλικής σαλάτας η καρδιά μαρουλιού
-
Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 30 γρ
Στάδια εκτέλεσης
-
Για το κοτόπουλο
Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κοτόπουλο μέχρι να πάρει χρώμα και στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι και το τζίντζερ και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Σβήνουμε με ξύδι και προσθέτουμε τη σόγια και την chili soy, καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και τελειώνουμε με την hot sauce. -
Για το σερβίρισμα
Πριν το σερβίρισμα προσθέτουμε τα βρασμένα κάστανα και το ψιλοκομμένο πράσινο κρεμμύδι. Σερβίρουμε σε καρδίες μαρουλιού taco style