Ασιατικό wrap με κοτόπουλο και βρασμένα κάστανα
Για όποιον αγαπάει τα κάστανα, η παρακάτω συνταγή συνδυάζει τέλεια στη γεύση δύο αγαπημένα συστατικά.

Συστατικά
Ασιατικό wrap με κοτόπουλο και βρασμένα κάστανα
−
+
€0.0
Για το κοτόπουλο
Κιμάς Κοτόπουλο
/kg
1.0 kg
0%
Knorr Primerba Πάστα Σκόρδο 340 gr
/γρ
15.0 γρ
0%

Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο σε καρέ
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Τζίντζερ φρεσκοτριμμένο
/γρ
20.0 γρ
0%
Ξίδι ρυζιού
/γρ
20.0 γρ
0%
Knorr Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι 1 lt
/γρ
70.0 γρ
0%

Αλάτι
/γρ
0.0 γρ
0%
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
/γρ
0.0 γρ
0%
Hellmann's Hot Sauce 95ml
/γρ
10.0 γρ
0%
Ελαιόλαδο
/ml
20.0 ml
0%
Knorr Σάλτσα Σόγιας 1,3 kg
/γρ
50.0 γρ
0%

Για το σερβίρισμα
Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο σε καρέ
/τεμ.
0.0 τεμ.
0%
Κάστανα βρασμένα
/γρ
180.0 γρ
0%
Φύλλα γαλλικής σαλάτας η καρδιά μαρουλιού
/τεμ.
0.0 τεμ.
0%
Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
/γρ
30.0 γρ
0%
/
Για το κοτόπουλο
-
Κιμάς Κοτόπουλο 1.0 kg
-
Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο σε καρέ 1.0 τεμ.
-
Τζίντζερ φρεσκοτριμμένο 20.0 γρ
-
Ξίδι ρυζιού 20.0 γρ
-
Αλάτι
-
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-
Hellmann's Hot Sauce 95ml 10.0 γρ
-
Ελαιόλαδο 20.0 ml
Για το σερβίρισμα
-
Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο σε καρέ
-
Κάστανα βρασμένα 180.0 γρ
-
Φύλλα γαλλικής σαλάτας η καρδιά μαρουλιού
-
Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 30.0 γρ
Στάδια εκτέλεσης
-
Για το κοτόπουλο
Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κοτόπουλο μέχρι να πάρει χρώμα και στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι και το τζίντζερ και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Σβήνουμε με ξύδι και προσθέτουμε τη σόγια και την chili soy, καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και τελειώνουμε με την hot sauce. -
Για το σερβίρισμα
Πριν το σερβίρισμα προσθέτουμε τα βρασμένα κάστανα και το ψιλοκομμένο πράσινο κρεμμύδι.Σερβίρουμε σε καρδίες μαρουλιού taco style