Menu
+

Για το κοτόπουλο

  • Κιμάς Κοτόπουλο 1.0 kg
  • Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο σε καρέ 1.0 τεμ.
  • Τζίντζερ φρεσκοτριμμένο 20.0 γρ
  • Ξίδι ρυζιού 20.0 γρ
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Ελαιόλαδο 20.0 ml

Για το σερβίρισμα

  • Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο σε καρέ
  • Κάστανα βρασμένα 180.0 γρ
  • Φύλλα γαλλικής σαλάτας η καρδιά μαρουλιού
  • Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 30.0 γρ
  1. Για το κοτόπουλο

    Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κοτόπουλο μέχρι να πάρει χρώμα και στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι και το τζίντζερ και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Σβήνουμε με ξύδι και προσθέτουμε τη σόγια και την chili soy, καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και τελειώνουμε με την hot sauce.
  2. Για το σερβίρισμα

    Πριν το σερβίρισμα προσθέτουμε τα βρασμένα κάστανα και το ψιλοκομμένο πράσινο κρεμμύδι.Σερβίρουμε σε καρδίες μαρουλιού taco style