Αυγά τηγανητά σε σάλτσα Jars από το Mexico
Μια συνταγή αφιερωμένη σε αυτούς που λατρεύουν τις "βούτες"… αλλά κυρίως τα πικάντικα πιάτα!

Συστατικά
Αυγά τηγανητά σε σάλτσα Jars από το Mexico
−
+
€0.0
Για την Σάλτσα Jars
Τομάτες ώριμες για σάλτσα
/kg
5.0 kg
0%
Πιπεριά jalapenos
/τεμ.
2.0 τεμ.
0%
Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
/γρ
250.0 γρ
0%
Κόλιανδρο φρέσκο ψιλοκομμένο
/γρ
0.0 γρ
0%
Ξύδι λευκού κρασιού
/γρ
200.0 γρ
0%
Πιπεριές πράσινες ψιλοκομμένες
/γρ
500.0 γρ
0%
Σκόρδο
/τεμ.
3.0 τεμ.
0%
Για τα Αυγά
Φρέσκα Αυγά
/τεμ.
8.0 τεμ.
0%
Αλάτι
/γρ
0.0 γρ
0%
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
/γρ
0.0 γρ
0%
Sά?Tσα Jars
/
0.0
0%
Παρουσίαση
Αβοκάντο
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Φύλλα κόλιανδρο
/γρ
0.0 γρ
0%
Κρέμα τυρί
/γρ
60.0 γρ
0%
Hellmann's Real Μαγιονέζα 10 lt
/γρ
60.0 γρ
0%

/
Για την Σάλτσα Jars
-
Τομάτες ώριμες για σάλτσα 5.0 kg
-
Πιπεριά jalapenos 2.0 τεμ.
-
Κρεμμύδι ψιλοκομμένο 250.0 γρ
-
Κόλιανδρο φρέσκο ψιλοκομμένο
-
Ξύδι λευκού κρασιού 200.0 γρ
-
Πιπεριές πράσινες ψιλοκομμένες 500.0 γρ
-
Σκόρδο 3.0 τεμ.
Για τα Αυγά
-
Φρέσκα Αυγά 8.0 τεμ.
-
Αλάτι
-
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-
Sά?Tσα Jars
Παρουσίαση
-
Αβοκάντο 1.0 τεμ.
-
Φύλλα κόλιανδρο
-
Κρέμα τυρί 60.0 γρ
Στάδια εκτέλεσης
-
Για την Σάλτσα Jars
Πλένουμε και αφαιρούμε την φλούδα από τις τομάτες (μπλασίρ και αμέσως πάγωμα). Σοτάρουμε το κρεμμύδι μαζί με τις πιπεριές, αρωματίζουμε με σκόρδο, σβήνουμε με ξύδι και ρεντουίρουμε. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τις τομάτες (αφού έχουμε βγάλει όσο το δυνατόν τα σπόρια) και τις πιπεριές Jalapenos. Καρυκεύουμε και αφήνουμε να βράσει. Στο τέλος προσθέτουμε τον κόλιανδρο. -
Για τα Αυγά
Σε τηγάνι βάζουμε την σάλτσα και την αφήνουμε να πάρει βράση. Προσθέτουμε με προσοχή τα αυγά. Καρυκεύουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ψήνουμε τα αυγά μας στον επιθυμητό χρόνο. -
Παρουσίαση
Τοποθετούμε σε ένα πιάτο το αυγό με τη σάλτσα και προσθέτουμε ψιλοκομμένο αβοκάντο, φύλλα κόλιανδρου και κενέλ από τη μαγιονέζα και την κρέμα τυριού.