+

Για την Σάλτσα Jars

  • Τομάτες ώριμες για σάλτσα 5 kg
  • Πιπεριά jalapenos 2 τεμ.
  • Κρεμμύδι ψιλοκομμένο 250 γρ
  • Κόλιανδρο φρέσκο ψιλοκομμένο
  • Ξύδι λευκού κρασιού 200 γρ
  • Πιπεριές πράσινες ψιλοκομμένες 500 γρ
  • Σκόρδο 3 τεμ.

Παρουσίαση

  1. Για την Σάλτσα Jars

    Πλένουμε και αφαιρούμε την φλούδα από τις τομάτες (μπλασίρ και αμέσως πάγωμα).

    Σοτάρουμε το κρεμμύδι μαζί με τις πιπεριές, αρωματίζουμε με σκόρδο, σβήνουμε με ξύδι και ρεντουίρουμε. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τις τομάτες (αφού έχουμε βγάλει όσο το δυνατόν τα σπόρια) και τις πιπεριές Jalapenos. Καρυκεύουμε και αφήνουμε να βράσει. Στο τέλος προσθέτουμε τον κόλιανδρο.
  2. Για τα Αυγά

    Σε τηγάνι βάζουμε την σάλτσα και την αφήνουμε να πάρει βράση. Προσθέτουμε με προσοχή τα αυγά. Καρυκεύουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ψήνουμε τα αυγά μας στον επιθυμητό χρόνο.
  3. Παρουσίαση

    Τοποθετούμε σε ένα πιάτο το αυγό με την σάλτσα και προσθέτουμε ψιλοκομμένο αβοκάντο, φύλλα κόλιανδρου και κενέλ από cream cheese.
+