Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση

  • Αυγά 12.0 τεμ.
  • Καρδιές αγκινάρας 150.0 γρ
  • Κάπαρη 10.0 γρ
  • Πράσινες Ελιές 20.0 γρ
  • Σχοινόπρασο 5.0 γρ
  • Εστραγκόν 5.0 γρ
  • Μαϊντανός (φρέσκος)
  • Παρμεζάνα 30.0 γρ
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Μαϊντανός (φρέσκος)

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Κόβουμε τα αυγά στη μέση κατά μήκος, αφαιρούμε τους κρόκους και τους βάζουμε σε ένα μπολ. Τοποθετούμε τα ασπράδια σε μια πιατέλα σερβιρίσματος. Σε έναν επεξεργαστή τροφίμων, ψιλοκόβουμε τις αγκινάρες, τις πράσινες ελιές, την κάπαρη, το σχοινόπρασσο, το εστραγκόν και το μαϊντανό, χτυπώντας μερικές φορές. Τέλος, ομογενοποιούμε τους κρόκους, τα ψιλοκομμένα λαχανικά και τη μαγιονέζα, καρυκεύουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και γεμίζουμε τα ασπράδια των αυγών.