Αχνιστές Αχιβάδες με Αρωματικό Ζωμό
Μια ιδιαίτερη πρόταση κατευθείαν από τη θάλασσα στο πιάτο!

Συστατικά
Αχνιστές Αχιβάδες με Αρωματικό Ζωμό
−
+
€0.0
Για τις αχιβάδες
Αχιβάδες - Κυδώνια
/γρ
500.0 γρ
0%
Λευκό miso
/γρ
30.0 γρ
0%
Knorr Υγρός Ζωμός Τελειώματος Οστρακοειδή 1 lt
/ml
30.0 ml
0%

Knorr Primerba Πάστα Σκόρδο 340 gr
/γρ
10.0 γρ
0%

Φρέσκα κρεμμύδια
/τεμ.
3.0 τεμ.
0%
Φύτρες Φασολιών
/γρ
50.0 γρ
0%
Πράσινη Πιπεριά Τσίλι
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Για το γαρνίρισμα
Σησαμέλαιο
/γρ
50.0 γρ
0%
Λευκό λάχανο
/γρ
0.0 γρ
0%
Κόκκινο Λάχανο Τουρσί
/γρ
0.0 γρ
0%
Φρέσκο κρεμμύδι
/τεμ.
0.0 τεμ.
0%
/
Για τις αχιβάδες
-
Αχιβάδες - Κυδώνια 500.0 γρ
-
Λευκό miso 30.0 γρ
-
Φρέσκα κρεμμύδια 3.0 τεμ.
-
Φύτρες Φασολιών 50.0 γρ
-
Πράσινη Πιπεριά Τσίλι 1.0 τεμ.
Για το γαρνίρισμα
-
Σησαμέλαιο 50.0 γρ
-
Λευκό λάχανο
-
Κόκκινο Λάχανο Τουρσί
-
Φρέσκο κρεμμύδι
Στάδια εκτέλεσης
-
Για τις αχιβάδες
Πλένουμε σχολαστικά τις αχιβάδες και στη συνέχεια τις στρώνουμε σε πλασωτέ. Περιχύνουμε με κρύο νερό (1 λίτρο), το ζωμό, το λευκό miso, το σκόρδο και τα λευκά μέρη των κρεμμυδιών. Σκεπάζουμε με το καπάκι και αφήνουμε να πάρουν μια βράση, χαμηλώνουμε και περιμένουμε μέχρι να ανοίξουν όλα. Καρυκεύουμε με ανθό αλατιού, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, κομμένο τσίλι ζουλιέν και φύτρες φασολιών. -
Για το γαρνίρισμα
Γαρνίρουμε με σησαμέλαιο, τουρσί, λάχανο και κομμένο ζουλιέν φρέσκο κρεμμύδι (το πράσινο μέρος).