Menu

Συστατικά

+

Για τις αχιβάδες

Για το γαρνίρισμα

  • Σησαμέλαιο 50.0 γρ
  • Λευκό λάχανο
  • Κόκκινο Λάχανο Τουρσί
  • Φρέσκο κρεμμύδι

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για τις αχιβάδες

    Πλένουμε σχολαστικά τις αχιβάδες και στη συνέχεια τις στρώνουμε σε πλασωτέ. Περιχύνουμε με κρύο νερό (1 λίτρο), το ζωμό, το λευκό miso, το σκόρδο και τα λευκά μέρη των κρεμμυδιών. Σκεπάζουμε με το καπάκι και αφήνουμε να πάρουν μια βράση, χαμηλώνουμε και περιμένουμε μέχρι να ανοίξουν όλα. Καρυκεύουμε με ανθό αλατιού, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, κομμένο τσίλι ζουλιέν και φύτρες φασολιών.  
  2. Για το γαρνίρισμα

    Γαρνίρουμε με σησαμέλαιο, τουρσί, λάχανο και κομμένο ζουλιέν φρέσκο κρεμμύδι (το πράσινο μέρος).