+

Χόρτα

  • Βλήτα 500 γρ

Πράσο

Γέμιση

Παρουσίαση

  • Μαύρο - Κόκκινο πιπέρι για ντεκόρ
  • Αλάτι
  • Ελαιόλαδο
  • Αυγό 2 τεμ.
  1. Χόρτα

    Καθαρίζουμε σχολαστικά τα χόρτα και τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό.
  2. Πράσο

    Κόβουμε το πράσο ζουλιέν και το περνάμε από το κορν φλάουρ. Στη συνέχεια το τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά. Το κρατάμε στην άκρη για ντεκόρ στο πιάτο.

  3. Γέμιση

    Σοτάρουμε τα βρασμένα και στραγγισμένα χόρτα σε δυνατό λάδι και στη συνέχεια προσθέτουμε την φέτα, την πικάντικη σάλτσα με τσίλι και δουλεύουμε μέχρι να ενσωματωθεί η φέτα με τα χόρτα.

  4. Παρουσίαση

    Στήνουμε στο κέντρο του πιάτου το τσέρκι και τοποθετούμε μέσα τα χόρτα. Ολοκληρώνουμε με το τηγανιτό αυγό, το πράσο τους κόκκους πιπεριού το ελαιόλαδο και το ξύσμα λεμονιού.
+