+

Για τα Χόρτα

  • Βλήτα 500 γρ

Για το Πράσο

Για τη Γέμιση

Για την Παρουσίαση

  • Μαύρο - Κόκκινο πιπέρι για ντεκόρ
  • Αλάτι
  • Ελαιόλαδο
  • Αυγό 2 τεμ.
  1. Για τα Χόρτα

    Καθαρίζουμε σχολαστικά τα χόρτα και τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό.
  2. Για το Πράσο

    Κόβουμε το πράσο ζουλιέν και το περνάμε από το κορν φλάουρ. Στη συνέχεια, το τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά και το κρατάμε στην άκρη για ντεκόρ στο πιάτο.

  3. Για τη Γέμιση

    Σοτάρουμε τα βρασμένα και στραγγισμένα χόρτα σε δυνατό λάδι και στη συνέχεια, προσθέτουμε τη φέτα, την πικάντικη σάλτσα με τσίλι και δουλεύουμε, μέχρι να ενσωματωθεί η φέτα με τα χόρτα.

  4. Για την Παρουσίαση

    Στήνουμε το τσέρκι στο κέντρο του πιάτου και τοποθετούμε μέσα τα χόρτα. Ολοκληρώνουμε με το τηγανιτό αυγό, το πράσο, τους κόκκους πιπεριού, το ελαιόλαδο και το ξύσμα λεμονιού.
+