Γαλλικό Τοστ με Mπέικον
Μια συνταγή που μπορείς να την βρείς σε πολλές παραλλαγές ανά τον κόσμο. Η συγκεκριμένη εκδοχή είναι κατάλληλη για το αργοπορημένο κυριακάτικο brunch…αλμυρή με μια δόση γλυκύτητας σερβιρισμένη με τραγανές φέτες μπέικον.

Συστατικά
Γαλλικό Τοστ με Mπέικον
−
+
€0.0
Για το Μπέικον
Φέτες μπέικον
/τεμ.
4.0 τεμ.
0%
Για το Τοστ
Γάλα
/ml
180.0 ml
0%
Φρέσκα Αυγά
/τεμ.
2.0 τεμ.
0%
Φέτες ψωμί του τοστ
/τεμ.
4.0 τεμ.
0%
Ζάχαρη
/γρ
5.0 γρ
0%
Sι??Pι Tη? AρEσκEίAς Sας (Pρ?Tεί???µε Date Syrup)
/
0.0
0%
Φέτες μπέικον
/τεμ.
0.0 τεμ.
0%
Hellmann's Real Μαγιονέζα 10 lt
/γρ
60.0 γρ
0%

/
Για το Μπέικον
-
Φέτες μπέικον 4.0 τεμ.
Για το Τοστ
-
Γάλα 180.0 ml
-
Φρέσκα Αυγά 2.0 τεμ.
-
Φέτες ψωμί του τοστ 4.0 τεμ.
-
Ζάχαρη 5.0 γρ
-
Sι??Pι Tη? AρEσκEίAς Sας (Pρ?Tεί???µε Date Syrup)
-
Φέτες μπέικον
Στάδια εκτέλεσης
-
Για το Μπέικον
Τοποθετούμε τις φέτες του μπέικον σε φούρνο και τις ψήνουμε στους 90° για 1 ώρα ή σε αντικολλητικό τηγάνι και ψήνουμε σε σιγανή φωτιά, μέχρι το μπέικον να γίνει τραγανό. -
Για το Τοστ
Σε μπασίνα ανακατεύουμε το γάλα με τα αυγά και τη ζάχαρη. Στη συνέχεια, περνάμε τις φέτες του ψωμιού και τις τηγανίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι, μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφί χρώμα και να γίνουν τραγανά.
Αλείφουμε τις φέτες με τη Hellmann's Realκαι τις τοποθετούμε λοξά την μία πάνω στην άλλη. Ενδιάμεσα βάζουμε το μπέικον και τελειώνουμε με το σιρόπι.