+

Εκτέλεση

  1. Εκτέλεση

    Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις γαρίδες.

    Αλατίζουμε και συνεχίζουμε το σοτάρισμα και από την άλλη πλευρά. Αποσύρουμε τις γαρίδες σε ένα πιάτο, προσθέτουμε το μαραθόσπορο, την πάστα κόκκινου κάρυ καιτο σκόρδο, σοτάρουμε και σβήνουμε με το ούζο.

    Αφήνουμε το ούζο να συμπυκνωθεί κατά το ήμισυ και προσθέτουμε τη σάλτσα τομάτα με την πάστα τσίλι και σιγοβράζουμε για 2- 3 λεπτά ακόμα.

    Προσθέτουμε τις γαρίδες καιτη φέτα και βάζουμε το σκεύος στο φούρνο, μέχρι να αρχίσει να λιώνει η φέτα. Αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά και σερβίρουμε ρίχνοντας τα μυρωδικά, το σκορδόλαδο και το φρέσκο κρεμμύδι.
+