Menu
+

Εκτέλεση

  1. Εκτέλεση

    Καθαρίζουμε σχολαστικά τις γαρίδες (αφήνουμε κεφάλι και ουρά). Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το μισό κρεμμύδι μέχρι να καραμελώσει, προσθέτουμε το σκόρδο και το φινόκιο και σβήνουμε με το ούζο. Έπειτα προσθέτουμε την τομάτα και τον ζωμό και βράζουμε την σάλτσα μας. Καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι. Στη συνέχεια προσθέτουμε τις γαρίδες και αφήνουμενα γλασάρει η σάλτσα μας. Τέλος προσθέτουμε τη φέτα και σερβίρουμε (για ντεκόρ μπορούμε να προσθέσουμε λίγο ψιλοκομμένο σχινόπρασσο).