+

Για τη Σαλάτα

  1. Για τη Σαλάτα

    Καθαρίζουμε και πλένουμε τις πατάτες και τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό, μέχρι να μαλακώσουν. Στη συνέχεια, βράζουμε και τα αυγά για 5 λεπτά. Κόβουμε το κινέζικο λάχανο στο μαντολίνο, το τοποθετούμε σε μπασίνα, το ραντίζουμε με ζεστό ζωμό, μέχρι να μαλακώσει και το διατηρούμε στο ψυγείο. Μαρινάρουμε τα μανιτάρια με ελαιόλαδο και αλάτι, τα ψήνουμε καιτα κόβουμε ζουλιέν. Κόβουμε το μανούρι σε κύβους και το ψήνουμε στους 180 μέχρι να αποκτήσει χρυσαφί χρώμα.

    Για το dressing τοποθετούμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και ομογενοποιούμε. Εάν χρειαστεί αραίωση, προσθέτουμε νερό, μέχρι να πάρουμε την υφή που θέλουμε.

    Σε μπασίνα τοποθετούμε τις πατάτες, το λάχανο, τα μανιτάρια, το αγγούρι και τα ραπανάκια, προσθέτουμε dressing και ανακατεύουμε. Ντεκοράρουμεμε τις τομάτες καρέ, τα αυγά και το μανούρι.

+