+

Εκτέλεση

Καρύδια

  • Καρύδια κομματιασμένα 60 γρ
  • Ζάχαρη 60 γρ

Παρουσίαση

  • Φύλλα μαρουλιού
  1. Εκτέλεση

    Μήλα:

    Βάζουμε τα μήλα σε ένα μπολ με νερό και λίγο χυμό λεμονιού για να μη μαυρίσουν.

    Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε μαζί τη μαγιονέζα, τη ζάχαρη, τον χυμό λεμονιού και πορτοκαλιού και ενσωματώνουμε το μίγμα το κρέμα τυρί.

    Στραγγίζουμε τα μήλα και τα βάζουμε στο μίγμα μαγιονέζας μαζί με το Σέλερι και τα σταφύλια. Ανακατεύουμε μέχρι τα υλικά να καλυφθούν ομοιόμορφα.
  2. Καρύδια

    Για να έχουμε μια πιο πλούσια γεύση καρυδιού, θα μπορούσαμε να καραμελώσουμε τα καρύδια. Σε τηγάνι τοποθετούμε τα καρύδια και τα ζεσταίνουμε έτσι ώστε να πάρουμε τα έλαια από τον καρπό, στη συνέχεια προσθέτουμε την ζάχαρη και δουλεύουμε μέχρι να καραμελώσουν.
  3. Παρουσίαση

    Σερβίρουμε την σαλάτα πάνω σε φύλο από μαρούλι και περιχύνουμε με τα καραμελωμένα καρύδια.
+