Ισπανική Ομελέτα με Πατάτα
Μια οικονομική και γρήγορη συνταγή με ισπανικές ρίζες

Συστατικά
Ισπανική Ομελέτα με Πατάτα
−
+
€0.0
Για την ομελέτα
Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
/τεμ.
3.0 τεμ.
0%
Πατάτες κομμένες σε ροδέλες
/τεμ.
3.0 τεμ.
0%
Αλάτι
/γρ
0.0 γρ
0%
Αυγό
/τεμ.
6.0 τεμ.
0%
Ελαιόλαδο
/ml
0.0 ml
0%
Για τα καραμελωμένα κρεμμύδια
Κρεμμύδια
/τεμ.
0.0 τεμ.
0%
Βούτυρο
/γρ
0.0 γρ
0%
Αλάτι
/γρ
0.0 γρ
0%
Τip
Knorr Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι και Τομάτα 1 lt
/γρ
0.0 γρ
0%

Κάρυ σε σκόνη
/γρ
0.0 γρ
0%
Hellmann’s Κέτσαπ 950 gr
/γρ
0.0 γρ
0%

Κρέμα τυρί
/γρ
0.0 γρ
0%
/
Για την ομελέτα
-
Κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3.0 τεμ.
-
Πατάτες κομμένες σε ροδέλες 3.0 τεμ.
-
Αλάτι
-
Αυγό 6.0 τεμ.
-
Ελαιόλαδο
Για τα καραμελωμένα κρεμμύδια
-
Κρεμμύδια
-
Βούτυρο
-
Αλάτι
Τip
-
Κάρυ σε σκόνη
-
Κρέμα τυρί
Στάδια εκτέλεσης
-
Για την ομελέτα
Ανακατεύουμε τα κρεμμύδια και τις πατάτες και αλατίζουμε. Ρίχνουμε αρκετό ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και όταν ζεσταθεί προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τις πατάτες. Τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 15 λεπτά. Παράλληλα χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τις πατάτες και τα κρεμμύδια. Γυρνάμε την ομελέτα έτσι ώστε να ψηθεί και από τις δύο πλευρές. Όταν πάρει χρώμα σερβίρουμε και γαρνίρουμε με τα καραμελωμένα κρεμμύδια. -
Για τα καραμελωμένα κρεμμύδια
Ζεσταίνουμε το βούτυρο με το λάδι σε σιγανή φωτιά και ρίχνουμε τα κρεμμύδια ανακατεύοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα για περίπου μισή ώρα. -
Τip
Μπορούμε να συνοδεύσουμε την ομελέτα μας με κρέμα τυρί και με ένα πιο καυτερό dressing (κέτσαπ, κάρυ ή πικάντικη σάλτσα με τσίλι και τομάτα)