+

Για το Dressing

Για τη Σαλάτα

  • Πάστα Τρικολόρε 500 γρ
  • Kale 150 γρ
  • Κρεμμύδι εμινσέ 40 γρ
  • Τοματίνια Cherry 80 γρ
  • Πιπεριά Φλωρίνης Ψητή 80 γρ
  • Καρδίες αγκινάρας 80 γρ
  • Σαλάμι Μιλάνου 100 γρ
  • Μοτσαρελίνια 100 γρ
  • Φρέσκος Βασιλικός 10 γρ
  1. Για το Dressing

    Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μπασίνα και ομογενοποιούμε με την βοήθεια ραβδομπλέντερ.
  2. Για τη Σαλάτα

    Βράζουμε τα ζυμαρικά βάσει των οδηγιών στη συσκευασία. Πλένουμε και καθαρίζουμε τα λαχανικά. Κόβουμε όλα τα υλικά Εμινσέ και τις καρδιές αγκινάρας σε τέταρτα. Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μπασίνα, περιχύνουμε με το dressing, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
+