Menu
+

Για το Dressing

  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για τη Σαλάτα

  • Πάστα Τρικολόρε 500.0 γρ
  • Kale 150.0 γρ
  • Κρεμμύδι εμινσέ 40.0 γρ
  • Τοματίνια Cherry 80.0 γρ
  • Πιπεριά Φλωρίνης Ψητή 80.0 γρ
  • Καρδίες αγκινάρας 80.0 γρ
  • Σαλάμι Μιλάνου 100.0 γρ
  • Μοτσαρελίνια 100.0 γρ
  • Φρέσκος Βασιλικός 10.0 γρ
  1. Για το Dressing

    Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μπασίνα και ομογενοποιούμε με την βοήθεια ραβδομπλέντερ.
  2. Για τη Σαλάτα

    Βράζουμε τα ζυμαρικά βάσει των οδηγιών στη συσκευασία. Πλένουμε και καθαρίζουμε τα λαχανικά. Κόβουμε όλα τα υλικά Εμινσέ και τις καρδιές αγκινάρας σε τέταρτα. Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μπασίνα, περιχύνουμε με το dressing, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.