Menu

Συστατικά

+

Για το κέικ βανίλιας

Για το κέικ σοκολάτας

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για το κέικ βανίλιας

    Για το κέικ με γεύση βανίλιας, αναμειγνύουμε το μείγμα με το νερό και το φυτικό έλαιο, προσθέτοντας ξύσμα από ένα πορτοκάλι στη χαμηλή ταχύτητα στο μίξερ για 2 λεπτά. Ψήνουμε στους 170°C.
  2. Για το κέικ σοκολάτας

    Για το κέικ με γεύση σοκολάτας, αναμειγνύουμε το μείγμα με το νερό και το φυτικό έλαιο στη χαμηλή ταχύτητα στο μίξερ για 2 λεπτά. Μπορούμε να προσθέσουμε κόκκους σοκολάτας (προαιρετικά). Ψήνουμε στους 170°C.
  3. Για το σερβίρισμα

    Κόβουμε τα κέικ σε φέτες και γαρνίρουμε με toppings της αρεσκείας μας.