Menu

Συστατικά

+

Μαρινάρισμα κοτόπουλο

Ρύζι

Παρουσίαση


Μια απολαυστική και πολύ εύκολη Ασιατική συνταγή με καλαμάκια κοτόπουλου και σάλτσα σόγιας

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Προετοιμασία

    Για 12 καλαμάκια μπαμπού, τα τοποθετούμε σε παγωμένο νερό για 15 λεπτά
  2. Μαρινάρισμα κοτόπουλο

    30min Τοποθετούμε σε μπασίνα το κοτόπουλο (το οποίο το έχουμε κόψει σε κύβους 2cm) μαζί με το σκόρδο, το τζίντζερ, τη σάλτσα σόγιας, το χυμό λάιμ και την πάστα σκόρδο. Ανακατεύουμε και το κλείνουμε με μεμβράνη. Το τοποθετούμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
  3. Ρύζι

    Βάζουμε το ρύζι σε μπασίνα και το ξεπλένουμε μέχρι να πάρουμε καθαρό νερό. Βράζουμε το ρύζι μαζί με 1lt ζωμό κοτόπουλου και τον κουρκουμά, μέχρι να απορροφιθούν τα υγρά. Σκεπάζουμε και αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά τουλάχιστον.
  4. Παρουσίαση

    Ψήνουμε τα σουβλάκια σε σχάρα.
    Σερβίρουμε με το ρύζι λάιμ κομμένο και την γλυκιά σάλτσα σόγιας
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού