Καλαμάκια Κοτόπουλο με Σάλτσα Σόγιας και Αρωματισμένο Ρύζι με Κουρκουμά
Μια απολαυστική και πολύ εύκολη Ασιατική συνταγή με καλαμάκια κοτόπουλου και σάλτσα σόγιας

Συστατικά
Καλαμάκια Κοτόπουλο με Σάλτσα Σόγιας και Αρωματισμένο Ρύζι με Κουρκουμά
−
+
€0.0
Μαρινάρισμα κοτόπουλο
Μπούτι κοτόπουλο
/γρ
800.0 γρ
0%
Τζίντζερ καθαρισμένο 5 cm
/τεμ.
0.0 τεμ.
0%
Κόκκινο τσίλι
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Χυμό lime
/ml
50.0 ml
0%
Knorr Primerba Πάστα Σκόρδο 340 gr
/γρ
5.0 γρ
0%

Knorr Σάλτσα Σόγιας 1,3 kg
/γρ
60.0 γρ
0%

Ρύζι
Ρύζι Γιασμίν
/γρ
400.0 γρ
0%
Κουρκουμάς
/γρ
5.0 γρ
0%
Knorr Fond Κοτόπουλο 1 lt
/γρ
500.0 γρ
0%
Παρουσίαση
Lime
/γρ
0.0 γρ
0%
Knorr Σάλτσα Σόγιας 1,3 kg
/γρ
0.0 γρ
0%

/
Μαρινάρισμα κοτόπουλο
-
Μπούτι κοτόπουλο 800.0 γρ
-
Τζίντζερ καθαρισμένο 5 cm
-
Κόκκινο τσίλι 1.0 τεμ.
-
Χυμό lime 50.0 ml
Ρύζι
-
Ρύζι Γιασμίν 400.0 γρ
-
Κουρκουμάς 5.0 γρ
-
Knorr Fond Κοτόπουλο 1 lt 500.0 γρ
Παρουσίαση
-
Lime
Στάδια εκτέλεσης
-
Προετοιμασία
Για 12 καλαμάκια μπαμπού, τα τοποθετούμε σε παγωμένο νερό για 15 λεπτά -
Μαρινάρισμα κοτόπουλο
30minΤοποθετούμε σε μπασίνα το κοτόπουλο (το οποίο το έχουμε κόψει σε κύβους 2cm) μαζί με το σκόρδο, το τζίντζερ, τη σάλτσα σόγιας, το χυμό λάιμ και την πάστα σκόρδο. Ανακατεύουμε και το κλείνουμε με μεμβράνη. Το τοποθετούμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
-
Ρύζι
Βάζουμε το ρύζι σε μπασίνα και το ξεπλένουμε μέχρι να πάρουμε καθαρό νερό. Βράζουμε το ρύζι μαζί με το ζωμό και τον κουρκουμά, μέχρι να απορροφιθούν τα υγρά. Σκεπάζουμε και αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά τουλάχιστον. -
Παρουσίαση
Ψήνουμε τα σουβλάκια σε σχάρα.Σερβίρουμε με το ρύζι λάιμ κομμένο και την γλυκιά σάλτσα σόγιας