Menu
+

Για τα λαχανικά

  • Μελιτζάνες 3.0 τεμ.
  • Πατάτες 2.0 τεμ.
  • Κολοκύθι 3.0 τεμ.
  • Κρεμμύδι 1.0 τεμ.
  • Κόκκινες πιπεριές 2.0 τεμ.
  • Σπόροι κόλιανδρο 5.0 γρ
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για τα ρεβίθια

  • Ελαιόλαδο
  • Ρεβίθια μαγειρεμένα 200.0 γρ
  • Κύμινο 5.0 γρ

Για το dressing

  • Κύμινο 5.0 γρ
  • Σχοινόπρασο 20.0 γρ

Σύνθεση συνταγής

  • Κόλιανδρο φρέσκο ψιλοκομμένο
  • Μαρούλι
  1. Για τα λαχανικά

    Κόβουμε σε καρέ τα λαχανικά. Ανακατεύουμε όλα τα λαχανικά με τον κόλιανδρο και το ελαιόλαδο. Στη συνέχεια καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και ψήνουμε στους 180 για 25-30 λεπτά.

  2. Για τα ρεβίθια

    Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο τα βρασμένα ρεβίθια, καρυκεύουμε με κύμινο και τελειώνουμε με τη σάλτσα τομάτας.

  3. Για το dressing

    Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί.

  4. Σύνθεση συνταγής

    Ομογενοποιούμε τα ψητά λαχανικά με τα ρεβίθια και τελειώνουμε με ψιλοκομμένο κόλιανδρο. Σερβίρουμε με καρδίες μαρουλιού και συνοδεύουμε με το dressing σχοινόπρασο.