Menu

Συστατικά

+

Για το dressing

  • Φύλλα μέντας 50.0 γρ
  • Φύλλα κόλιανδρο 30.0 γρ
  • Χυμός Λάιμ 40.0 γρ
  • Λευκό ξύδι 40.0 γρ
  • Ξύσμα lime 2.0 τεμ.
  • Θυμαρίσιο μέλι 10.0 γρ
  • Πράσινη Πιπεριά Τσίλι 5.0 γρ

Για το στήσιμο τις σαλάτας

  • Κόκκινα Φασόλια 400.0 γρ
  • Kale 150.0 γρ
  • Τοματίνια 500.0 γρ
  • Αγγούρι 100.0 γρ
  • Μάνγκο 100.0 γρ
  • Ραπανάκια 40.0 γρ
  • Αβοκάντο 80.0 γρ
  • Φέτα 100.0 γρ
  • Μυρωδικά 15.0 γρ

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για το dressing

    Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το τσίλι. Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε θερμομπλέντερ, ομογενοποιούμε και διατηρούμε στο ψυγείο, κρατώντας 5γρ από το κάθε μυρωδικό για το τελείωμα της σαλάτας.
  2. Για το στήσιμο τις σαλάτας

    Καθαρίζουμε το αγγούρι από τα σπόρια και το κόβουμε ζουλιέν. Κόβουμε σε καρέ το μάνγκο και σε φέτες το ραπανάκι και το αβοκάντο.Τοποθετούμε στη βάση τα φασόλια με το kale και συνεχίζουμε με τα πολύχρωμα τοματίνια (κόκκινα, κίτρινα, μαύρα), το αγγούρι και το μάνγκο, αφού πρώτα τα έχουμε μαρινάρει με λίγο dressing. Τελειώνουμε με το αβοκάντο, τα ραπανάκια, τη φέτα, τα μυρωδικά που χρησιμοποιήσαμε στο dressing και το dressingστο πλάι.