Καπονάτα Κινόα με Τομάτα, Καρότο, Ελιές και Κάππαρη
Καπονάτα η μαγική. Μεταμορφώνει ό,τι αγγίζει!

Συστατικά
Καπονάτα Κινόα με Τομάτα, Καρότο, Ελιές και Κάππαρη
−
+
€12.14
Εκτέλεση
Knorr Κινόα με Τομάτα, Καρότα, Ελιές και Κάπαρη 548 γρ
/cup
1.0 cup
0%

Μελιτζάνες φλάσκες
/τεμ.
3.0 τεμ.
0%
Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Knorr Primerba Πάστα Σκόρδο 340 gr
/γρ
15.0 γρ
0%

Μαϊντανός ψιλοκομμένος
/γρ
0.0 γρ
0%
Κόλιανδρος
/γρ
0.0 γρ
0%
Τομάτες
/τεμ.
5.0 τεμ.
0%
Λευκό ξύδι
/γρ
70.0 γρ
0%
Ζάχαρη
/γρ
40.0 γρ
0%
Αλάτι
/γρ
0.0 γρ
0%
Πιπέρι
/γρ
0.0 γρ
0%
Ελαιόλαδο
/γρ
0.0 γρ
0%
Κουκουνάρι καβουρδισμένο
/γρ
0.0 γρ
0%
/
Εκτέλεση
-
Μελιτζάνες φλάσκες 3.0 τεμ.
-
Κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1.0 τεμ.
-
Μαϊντανός ψιλοκομμένος
-
Κόλιανδρος
-
Τομάτες 5.0 τεμ.
-
Λευκό ξύδι 70.0 γρ
-
Ζάχαρη 40.0 γρ
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
-
Ελαιόλαδο
-
Κουκουνάρι καβουρδισμένο
Στάδια εκτέλεσης
-
Εκτέλεση
Κόβουμε τις μελιτζάνες σε καρέ και τις βάζουμε μαζί με το κρεμμύδι, το σκόρδο και αρκετό ελαιόλαδο να σοταριστούν σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 10 λεπτά. Ετοιμάζουμε την κινόα. Έπειτα προσθέτουμε το ξίδι και τη ζάχαρη. Μόλις αρχίσει να γλασάρει προσθέτουμε τις τομάτεςκομμένες σε κομματάκια και τα μυρωδικά. Βράζουμε για λίγα λεπτά και ανακατεύουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα με μία κουτάλα και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Στο τέλος, προσθέτουμετο κουκουνάρι ελαφρά σοταρισμένο και ανακατεύουμε. -
ΤΙΡ
Μπορούμε για την παρουσίαση να γεμίσουμε αποφλοιωμένες και ξεσποριασμένες ντομάτες και να της σερβίρουμε με μια ελαφριά σάλτσα πέστο.Τέλειος συνδυασμός και με θαλασσινά.