Menu
+

Εκτέλεση

  1. Εκτέλεση

    Κόβουμε τις μελιτζάνες σε καρέ και τις βάζουμε μαζί με το κρεμμύδι, το σκόρδο και αρκετό ελαιόλαδο να σοταριστούν σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 10 λεπτά. Ετοιμάζουμε την κινόα. Έπειτα προσθέτουμε το ξίδι και τη ζάχαρη. Μόλις αρχίσει να γλασάρει προσθέτουμε τις τομάτεςκομμένες σε κομματάκια και τα μυρωδικά. Βράζουμε για λίγα λεπτά και ανακατεύουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα με μία κουτάλα και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Στο τέλος, προσθέτουμετο κουκουνάρι ελαφρά σοταρισμένο και ανακατεύουμε.
  2. ΤΙΡ

    Μπορούμε για την παρουσίαση να γεμίσουμε αποφλοιωμένες και ξεσποριασμένες ντομάτες και να της σερβίρουμε με μια ελαφριά σάλτσα πέστο. Τέλειος συνδυασμός και με θαλασσινά.