Menu
+

Εκτέλεση

  • Καραβίδες φρέσκιες 400.0 γρ
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Ξύσμα lime 1.0 τεμ.

Για το βούτυρο

  1. Εκτέλεση

    Μαρινάρουμε τις καραβίδες με ελαιόλαδο, vinaigrette citrus, zest lime, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Διατηρούμε σε ψυγείο για 1 ώρα.

    Στη συνέχεια ψήνουμε τις καραβίδες σε δυνατή φωτιά.

  2. Για το βούτυρο

    Περνάμε το chorizoαπό μπλέντερ και το ομογενοποιούμε με το βούτυρο, το σκόρδο και το pesto rosso. Έπειτα ρολάρουμε και διατηρούμε στο ψυγείο.

    Σερβίρουμε τις καραβίδες με ψητά λαχανικά και βούτυρό chorizo.