Καραβίδες Ψητές με Πικάντικο Βούτυρο από Chorizo
Οι καραβίδες έχουν εκλεκτή γεύση και όταν συνοδεύονται από τόσες πικάντικες πινελιές απλά απογειώνονται!

Συστατικά
Καραβίδες Ψητές με Πικάντικο Βούτυρο από Chorizo
Εκτέλεση
Για το βούτυρο


Εκτέλεση
-
Καραβίδες φρέσκιες 400.0 γρ
-
Ελαιόλαδο
-
Αλάτι
-
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-
Ξύσμα lime 1.0 τεμ.
Για το βούτυρο
-
Βούτυρο 100.0 γρ
-
Chorizo 60.0 γρ
Στάδια εκτέλεσης
-
Εκτέλεση
Μαρινάρουμε τις καραβίδες με ελαιόλαδο, vinaigrette citrus, zest lime, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Διατηρούμε σε ψυγείο για 1 ώρα.
Στη συνέχεια ψήνουμε τις καραβίδες σε δυνατή φωτιά.
-
Για το βούτυρο
Περνάμε το chorizoαπό μπλέντερ και το ομογενοποιούμε με το βούτυρο, το σκόρδο και το pesto rosso. Έπειτα ρολάρουμε και διατηρούμε στο ψυγείο.
Σερβίρουμε τις καραβίδες με ψητά λαχανικά και βούτυρό chorizo.