Menu
+

Για το Πικάντικο Γλάσο

  • Λευκό ξύδι 10.0 γρ
  • Καστανή ζάχαρη 50.0 γρ
  • Νερό 100.0 γρ

Για τα Κεφτεδάκια

  • Κιμάς Κοτόπουλο 500.0 γρ
  • Αυγό 1.0 τεμ.
  • Γαλέτα 100.0 γρ
  • Τζίντζερ 10.0 γρ
  • Φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 30.0 γρ
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  1. Για το Πικάντικο Γλάσο

    Σε κατσαρόλα προσθέτουμε τη Σάλτσα Σόγιας, το λευκό ξύδι, τη μαύρη ζάχαρη, την Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι και Τομάτα και το νερο και βράζουμε. Στο τέλος, δένουμε με το κορν φλάουρ και κρατάμε στην άκρη.
  2. Για τα Κεφτεδάκια

    Ανακατεύουμε σε μπασίνα τον κιμά, τη γαλέτα, το αυγό, τη σόγια, το τζίντζερ και τα φρέσκα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια. Στη συνέχεια, πλάθουμε τα κεφτεδάκια μας σε επιθυμητό μέγεθος, τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί, σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 25-30 λεπτά.
    Πρίν το σερβίρισμα τοποθετούμε τα κεφτεδάκια με το πικάντικο γλάσο στο φούρνο και καραμελώνουμε.
    Σερβίρουμε και ντεκοράρουμε με ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι.