+

Για το Chutney

  • Φράουλες κομμένες στα 4 - 6 500 γρ
  • Μέτριο κόκκινο κρεμμύδι 1 τεμ.
  • Τζίντζερ ψιλοκομμένο
  • Ζάχαρη μαύρη 40 γρ
  • Ξύδι από κόκκινο κρασί 40 ml
  • Τυρί Chevre σε φέτες 10 τεμ.
  • Σπόρους Κυμίνου 10 γρ
  • Ροζ πιπέρι 5 γρ
  • Κόλιανδρος σπασμένος 5 γρ
  • Θαλασσινό Αλάτι
  1. Για το Chutney

    Τοποθετούμε όλα τα υλικά μαζί και δουλεύουμε, μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε να βράσει το ξίδι και η ζάχαρη και στη συνέχεια, τοποθετούμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το βράσιμο για περίπου 2 λεπτά. Προσθέτουμε τις φράουλες και αρωματίζουμε με τα μπαχαρικά που έχουμε πάρει απο το γουδί και βράζουμε σε πολύ σιγανή φωτιά για 15 λεπτά. Τοποθετούμε το chutney σε ένα αποστειρωμένο βάζο. Ψήνουμε για λίγο το τυρί και το συνοδεύουμε με το chutney.