+

Για το Chutney

  1. Για το Chutney

    Τοποθετούμε όλα τα υλικά μαζί και δουλεύουμε, μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε να βράσει το ξίδι και η ζάχαρη και στη συνέχεια, τοποθετούμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το βράσιμο για περίπου 2 λεπτά. Προσθέτουμε τις φράουλες και αρωματίζουμε με τα μπαχαρικά που έχουμε πάρει απο το γουδί και βράζουμε σε πολύ σιγανή φωτιά για 15 λεπτά. Τοποθετούμε το chutney σε ένα αποστειρωμένο βάζο.
    Ψήνουμε για λίγο το τυρί και το συνοδεύουμε με το chutney.
+