Menu
+

Εκτέλεση

  • Μοσχάριος κιμάς 500.0 γρ
  • Κρεμμύδι ψιλοκομμένο ξερό 1.0 τεμ.
  • Αλάτι
  • Hellmann’s Street Κέτσαπ 4 kg
  • Ψίχα Μπαγιάτικο Ψωμί 150.0 γρ
  • Ελαιόλαδο 50.0 γρ
  • Κύμινο 5.0 γρ
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  1. Εκτέλεση

    Ζυμώνουμε τα υλικά για τους κεφτέδες (κιμά, κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι, κύμινο, ελαιόλαδο, μουλιασμένη ψίχα ψωμί, πάστα θυμάρι).Ψήνουμε τα κεφτεδάκια σε φούρνο ή τηγανίζουμε, και στη συνέχεια σοτάρουμε σε Street κέτσαπ έως ότου γλασάρει η σάλτσα. Τέλος, σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές κομμένες ζουλιέν (σπιρτόξυλο).