Κεφτεδάκια Γλασαρισμένα με Street Κέτσαπ
Κεφτεδάκια που με τη βοήθεια της αξεπέραστης κέτσαπ, θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Συστατικά
Εκτέλεση
-
Μοσχάριος κιμάς 500 γρ
-
Κρεμμύδι ψιλοκομμένο ξερό 1 τεμ.
-
Αλάτι
-
Ψίχα Μπαγιάτικο Ψωμί 150 γρ
-
Ελαιόλαδο 50 γρ
-
Κύμινο 5 γρ
-
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Στάδια εκτέλεσης
-
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε τα υλικά για τους κεφτέδες (κιμά, κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι, κύμινο, ελαιόλαδο, μουλιασμένη ψίχα ψωμί, πάστα θυμάρι). Ψήνουμε τα κεφτεδάκια σε φούρνο ή τηγανίζουμε, και στη συνέχεια σοτάρουμε σε Street κέτσαπ έως ότου γλασάρει η σάλτσα. Τέλος, σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές κομμένες ζουλιέν (σπιρτόξυλο).