Κεφτεδάκια Γλασαρισμένα με Street Κέτσαπ
Κεφτεδάκια που με τη βοήθεια της αξεπέραστης κέτσαπ, θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Συστατικά
Κεφτεδάκια Γλασαρισμένα με Street Κέτσαπ
−
+
€0.0
Εκτέλεση
Μοσχάριος κιμάς
/γρ
500.0 γρ
0%
Κρεμμύδι ψιλοκομμένο ξερό
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Αλάτι
/γρ
0.0 γρ
0%
Hellmann’s Street Κέτσαπ 4 kg
/γρ
0.0 γρ
0%

Ψίχα Μπαγιάτικο Ψωμί
/γρ
150.0 γρ
0%
Ελαιόλαδο
/γρ
50.0 γρ
0%
Κύμινο
/γρ
5.0 γρ
0%
Knorr Primerba Πάστα Θυμάρι 340 gr
/γρ
5.0 γρ
0%

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
/γρ
0.0 γρ
0%
/
Εκτέλεση
-
Μοσχάριος κιμάς 500.0 γρ
-
Κρεμμύδι ψιλοκομμένο ξερό 1.0 τεμ.
-
Αλάτι
-
Ψίχα Μπαγιάτικο Ψωμί 150.0 γρ
-
Ελαιόλαδο 50.0 γρ
-
Κύμινο 5.0 γρ
-
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Στάδια εκτέλεσης
-
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε τα υλικά για τους κεφτέδες (κιμά, κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι, κύμινο, ελαιόλαδο, μουλιασμένη ψίχα ψωμί, πάστα θυμάρι).Ψήνουμε τα κεφτεδάκια σε φούρνο ή τηγανίζουμε, και στη συνέχεια σοτάρουμε σε Street κέτσαπ έως ότου γλασάρει η σάλτσα. Τέλος, σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές κομμένες ζουλιέν (σπιρτόξυλο).