Menu

Συστατικά

+

Burger

  • Κιμάς black Angus 240.0 γρ

Dressing

Παρουσίαση

  • Ρουστίκ φρυγανισμένο ψωμί 3.0 τεμ.
  • Φέτες τομάτας 40.0 γρ
  • Ψητό μπέικον 40.0 γρ
  • Αγγουράκι τουρσί 20.0 γρ
  • Καραμελωμένα κρεμμύδια 25.0 γρ
  • Φέτες τυρί τσένταρ 40.0 γρ

Μια παραλλαγή του τρόπου στησίματος ενός κλασικού Burger της Νέας Υόρκης.

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Burger

    240 γρ. μπιφτέκι (2 τεμάχια των 120 γρ.) κιμάς black Angus καρυκευμένο με αλάτι και πιπέρι.
  2. Dressing

    Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.
  3. Παρουσίαση

    Ψήνουμε τα κομμάτια από το ρουστίκ ψωμί.
    Τοποθετούμε στην πρώτη φέτα το dressing μαγιονέζας, τις φέτες τομάτας, το ένα μπιφτέκι με τη φέτα τσένταρ και το μισό μπέικον.
    Στη συνέχεια τοποθετούμε το μεσαίο τμήμα του ψωμιού και από πάνω από αυτό την Hellmann's Honey Mustard, τα φύλλα μαρουλιού και το δεύτερο μπιφτέκι. Στο κρέας βάζουμε μια άλλη φέτα τσένταρ, κομμένο αγγουράκι τουρσί, το υπόλοιπο μπέικον και τα καραμελωμένα κρεμμύδια.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού