Κλασικό Burger Νέας Υόρκης
Μια παραλλαγή του τρόπου στησίματος ενός κλασικού Burger της Νέας Υόρκης.

Συστατικά
Κλασικό Burger Νέας Υόρκης
−
+
€0.07
Burger
Κιμάς black Angus
/γρ
240.0 γρ
0%
Dressing
Hellmann's Μαγιονέζα Deli 5 lt
/γρ
10.0 γρ
0%

Hellmann's Dressing για Σάντουιτς Μέλι Μουστάρδα 570 ml
/γρ
25.0 γρ
0%
Hellmann’s Street Μουστάρδα 4 Kg
/γρ
15.0 γρ
0%

Παρουσίαση
Ρουστίκ φρυγανισμένο ψωμί
/τεμ.
3.0 τεμ.
0%
Φέτες τομάτας
/γρ
40.0 γρ
0%
Ψητό μπέικον
/γρ
40.0 γρ
0%
Αγγουράκι τουρσί
/γρ
20.0 γρ
0%
Καραμελωμένα κρεμμύδια
/γρ
25.0 γρ
0%
Φέτες τυρί τσένταρ
/γρ
40.0 γρ
0%
/
Burger
-
Κιμάς black Angus 240.0 γρ
Dressing
-
Hellmann's Dressing για Σάντουιτς Μέλι Μουστάρδα 570 ml 25.0 γρ
Παρουσίαση
-
Ρουστίκ φρυγανισμένο ψωμί 3.0 τεμ.
-
Φέτες τομάτας 40.0 γρ
-
Ψητό μπέικον 40.0 γρ
-
Αγγουράκι τουρσί 20.0 γρ
-
Καραμελωμένα κρεμμύδια 25.0 γρ
-
Φέτες τυρί τσένταρ 40.0 γρ
Στάδια εκτέλεσης
-
Burger
240 γρ. μπιφτέκι (2 τεμάχια των 120 γρ.) κιμάς black Angus καρυκευμένο με αλάτι και πιπέρι. -
Dressing
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. -
Παρουσίαση
Ψήνουμε τα κομμάτια από το ρουστίκ ψωμί. Τοποθετούμε στην πρώτη φέτα το dressing μαγιονέζας, τις φέτες τομάτας, το ένα μπιφτέκι με τη φέτα τσένταρ και το μισό μπέικον.Στη συνέχεια τοποθετούμε το μεσαίο τμήμα του ψωμιού και από πάνω από αυτό την Hellmann's Honey Mustard, τα φύλλα μαρουλιού και το δεύτερο μπιφτέκι. Στο κρέας βάζουμε μια άλλη φέτα τσένταρ, κομμένο αγγουράκι τουρσί, το υπόλοιπο μπέικον και τα καραμελωμένα κρεμμύδια.