+

Εκτέλεση

Παρουσίαση

  • Ηλιόσποροι
  • Μαϊντανός (φρέσκος)
  1. Εκτέλεση

    Τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα τον ζωμό με τον πουρέ κολοκύθας και ξεκινάμε το βράσιμο. Καρυκεύουμε το μείγμα μας με αλάτι και πιπέρι και αρωματίζουμε με το θυμάρι και το σκόρδο. Συνεχίζουμε το βράσιμο για περίπου 30 λεπτά.

    Για να δημιουργήσουμε την βελουτέ υφή περνάμε την σούπα με το ραβδομπλέντερ και συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλα 30 λεπτά χωρίς να έχουμε την κατσαρόλα σκεπασμένη.

    Σε περίπτωση που η σούπα είναι για Vegetarian και όχι Vegan μπορούμε στο τέλος να προσθέσουμε και την κρέμα γάλακτος .
  2. Παρουσίαση

    Γαρνίρουμε τη σούπα μας με σοταρισμένους ηλιόσπορους και ψιλοκομμένο μαϊντανό.
+