Κοντοσούβλι με Γλυκοκρέμμυδα και Σάλτσα Σόγιας
Ένα κοντοσούβλι με γλυκιά απόχρωση!

Συστατικά
Κοντοσούβλι με Γλυκοκρέμμυδα και Σάλτσα Σόγιας
−
+
€0.0
Για το Κοντοσούβλι και τα Κρεμμύδια
Σπάλα χοιρινή
/kg
1.0 kg
0%
Knorr Primerba Πάστα Σκόρδο 340 gr
/γρ
5.0 γρ
0%

Knorr Primerba Ψημένο Κρεμμύδι 340 gr
/γρ
40.0 γρ
0%

Μηλόξιδο
/ml
50.0 ml
0%
Πιπέρι
/γρ
10.0 γρ
0%
Σκόρδο
/γρ
0.0 γρ
0%
Ξερός κόλιανδρος
/γρ
10.0 γρ
0%
Κρεμμύδι φρέσκο
/γρ
0.0 γρ
0%
Σάλτσα με γιαούρτι και lime
/γρ
0.0 γρ
0%
/
Για το Κοντοσούβλι και τα Κρεμμύδια
-
Σπάλα χοιρινή 1.0 kg
-
Μηλόξιδο 50.0 ml
-
Πιπέρι 10.0 γρ
-
Σκόρδο
-
Ξερός κόλιανδρος 10.0 γρ
-
Κρεμμύδι φρέσκο
-
Σάλτσα με γιαούρτι και lime
Στάδια εκτέλεσης
-
Για το Κοντοσούβλι και τα Κρεμμύδια
Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια των 100 γρ. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας προσθέτοντας το κρεμμύδι και το σκόρδο. Τοποθετούμε το χοιρινό για περίπου 6 ώρες στη μαρινάδα και μετά στεγνώνουμε και περνάμε το κρέας σε μια μικρή σούβλα. Σιγοψήνουμε για περίπου 2 έως 2,5 ώρες. Τέλος, σερβίρουμε με τις πίτες, με το φρέσκο κρεμμύδι και με μια κρύα σάλτσα από γιαούρτι και lime.Συνοδευτικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πίτες για σουβλάκι, κρεμμύδι φρέσκο και σάλτσα με γιαούρτι και Lime.