+

Για το Κοντοσούβλι και τα Κρεμμύδια

  1. Για το Κοντοσούβλι και τα Κρεμμύδια

    Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια των 100 γρ. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας προσθέτοντας το κρεμμύδι και το σκόρδο. Τοποθετούμε το χοιρινό για περίπου 6 ώρες στη μαρινάδα και μετά στεγνώνουμε και περνάμε το κρέας σε μια μικρή σούβλα. Σιγοψήνουμε για περίπου 2 έως 2,5 ώρες. Τέλος, σερβίρουμε με τις πίτες, με το φρέσκο κρεμμύδι και με μια κρύα σάλτσα από γιαούρτι και lime.

    Συνοδευτικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πίτες για σουβλάκι, κρεμμύδι φρέσκο και σάλτσα με γιαούρτι και Lime.
+