Κορεάτικο Kebab
Σε αυτό το kebab η μαρινάδα είναι ο καταλύτης της γεύσης!

Συστατικά
Κορεάτικο Kebab
Για τα λαχανικά
Για τη μαρινάδα


Για το κρέας
Για τα λαχανικά
-
Κρεμμύδια 2.0 τεμ.
-
Μανιτάρια
-
Κόκκινες πιπεριές 2.0 τεμ.
-
Κολοκύθι 2.0 τεμ.
Για τη μαρινάδα
-
Σπορέλαιο 80.0 γρ
-
Φιστικοβούτυρο 20.0 γρ
-
Φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 10.0 γρ
-
Σουσάμι 5.0 γρ
-
Αλάτι
-
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-
Κόκκινο τσίλι
-
Τσίλι σε σκόνη 2.0 γρ
Για το κρέας
-
Ψαρονέφρι 2.0 τεμ.
Στάδια εκτέλεσης
-
Για τα λαχανικά
Τα λαχανικά θα πρέπει να είναι όλα κομμένα σε κύβους και τα μανιτάρια σε τέταρτα.
-
Για τη μαρινάδα
Αναμειγνύουμε το λάδι με τη σόγια και το φυστικοβούτυρο μέχρι να γίνουν κρέμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το σουσάμι, το σκόρδο, το τσίλι, το αλάτι, το πιπέρι και το φρέσκο κρεμμύδι.
-
Για το κρέας
Προσθέτουμε το χοιρινό στη μαρινάδα και το αφήνουμε στο ψυγείο από 2 μέχρι 4 ώρες. Περνάμε το χοιρινό σε σουβλάκια και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200° για 30 λεπτά. Σερβίρουμε αμέσως.