Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση


Συνδυάστε γεύση χρώμα και άρωμα και δημιουργήστε ένα ιδανικό, καλοκαιρινό αποτέλεσμα.

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Μαρινάρουμε το κοτόπουλο με πάστα σκόρδου, πάστα δεντρολίβανου, classic dressing και ξύσμα από 1 λεμόνι. Το αφήνουμε στο ψυγείο για ένα βράδυ. 

    Την επόμενη μέρα, σοτάρουμε τα στήθη κοτόπουλου με λίγο ελαιόλαδο, 2–3 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να πάρουν χρώμα. Τα αποσύρουμε από το τηγάνι. 
    Κόβουμε τα τοματίνια στη μέση, το κολοκύθι και την πιπεριά ζουλιέν. Στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε βούτυρο και σοτάρουμε τα λαχανικά μέχρι να μαλακώσουν. 

    Επιστρέφουμε το κοτόπουλο στο σκεύος και μαγειρεύουμε μέχρι να ψηθεί πλήρως. Προσθέτουμε τα βρασμένα gnocchi και πασπαλίζουμε με φρέσκο, ψιλοκομμένο βασιλικό. 
    Σερβίρουμε το φαγητό γαρνιρισμένο με επιπλέον φύλλα βασιλικού και τριμμένο πεκορίνο Αμφιλοχίας. 
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού