+

Εκτέλεση

  1. Εκτέλεση

    Σε μπασίνα αναμειγνύουμε το κοτόπουλο με το γιαούρτι, το χυμό, το κύμινο (σοτάρουμε τους σπόρους και στη συνέχεια τους περνάμε από μπλέντερ) το πιπέρι, το αλάτι και την κανέλα. Σκεπάζουμε και διατηρούμε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον.

    Σε κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε την Chili Tomato και τα υπόλοιπα μπαχαρικά. Σοτάρουμε και τελειώνουμε με την τομάτα και την κρέμα.

    Περνάμε το κοτόπουλο από τη σχάρα και από τις 2 πλευρές και στη συνέχεια το προσθέτουμε στην σάλτσα. Μαγειρεύουμε για 15-20 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα μας.

    Σερβίρουμε με φρέσκο Κόλιανδρο και ψωμί Ρότι (το ψωμί τις Ινδίας).

+