+

Εκτέλεση

  • Γιαούρτι στραγγιστό 250 γρ
  • Φρέσκο χυμό λεμονιού 10 γρ
  • Σπόροι κυμίνου 10 γρ
  • Κανέλα 5 γρ
  • Πιπέρι μαύρο σε κόκκους, σπασμένο 10 γρ
  • Κοτόπουλο φιλέτο 2 τεμ.
  • Βούτυρο 10 γρ
  • Κύμινο 10 γρ
  • Πάπρικα γλυκιά 10 γρ
  • κρέμα 150 γρ
  • Κόλιανδρο φρέσκο ψιλοκομμένο 10 γρ
  1. Εκτέλεση

    Σε μπασίνα αναμειγνύουμε το κοτόπουλο με το γιαούρτι, το χυμό, το κύμινο (σοτάρουμε τους σπόρους και στη συνέχεια, τους περνάμε από μπλέντερ) το πιπέρι, το αλάτι και την κανέλα. Σκεπάζουμε και διατηρούμε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον.

    Λιώνουμε το βούτυρο σε κατσαρόλα, προσθέτουμε την Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι και Τομάτα και τα υπόλοιπα μπαχαρικά. Σοτάρουμε και τελειώνουμε με την τομάτα και την κρέμα.

    Περνάμε το κοτόπουλο από τη σχάρα και από τις 2 πλευρές και στη συνέχεια, το προσθέτουμε στη σάλτσα. Μαγειρεύουμε για 15-20 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα μας.

    Σερβίρουμε με φρέσκο κόλιανδρο και ψωμί Ρότι (το ψωμί τις Ινδίας).

+