Menu
+

Για τα κοχύλια

  • Κοχύλια Jumbo 20.0 τεμ.
  • Αλάτι

Για τη γέμιση

  • Φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3.0 τεμ.
  • Baby σπανάκι
  • Ελαιόλαδο
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Φασόλια Κονσέρβας
  • Κρέμα τυρί 150.0 γρ
  • Φέτα θρυμματισμένη 80.0 γρ
  • Λευκά Φασόλια Kονσέρβας

Για τη σάλτσα

  • Κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1.0 τεμ.
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Κύμινο 3.0 γρ
  • Ελαιόλαδο
  • Φέτες Καπνιστό Τυρί Μετσόβου
  1. Για τα κοχύλια

    Βράζουμε τα κοχύλια σε αλατισμένο νερό για 9-10 λεπτά aldenteκαι κρατάμε στην άκρη.

  2. Για τη γέμιση

    Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι, το σκόρδο και δουλεύουμε για λίγο. Στη συνέχεια προσθέτουμε το σπανάκι και δουλεύουμε μέχρι να μαραθεί. Σβήνουμε με το ζωμό, καρυκεύουμε με το πιπέρι και το θυμάρι και αφήνουμε να γλασάρει.

    Έπειτα τοποθετούμε σε μπλέντερ τα στραγγισμένα φασόλια, το κρέμα τυρί και τη φέτα και δουλεύουμε. Τέλος προσθέτουμε το μείγμα των φασολιών στο σπανάκι και τοποθετούμε σε σακούλα ζαχαροπλαστικής.

  3. Για τη σάλτσα

    Σοτάρουμε το κρεμμύδι σε ελαιόλαδο, προσθέτουμε το σκόρδο και την τομάτα, καρυκεύουμε με αλάτι πιπέρι και κύμινο και αφήνουμε να γλασάρει.

    Τοποθετούμε τη σάλτσα σε ταψί και στην συνέχεια τα γεμιστά κοχύλια με το καπνιστό τυρί, ψήνουμε στους 190 για 20 λεπτά.