+

Εκτέλεση

  1. Εκτέλεση

    1. Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το Knorr Primerba
    Πάστα Σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν και σβήνουμε με το κρασί. Εξατμίζουμε το κρασί και προσθέτουμε τη σάλτσα τομάτας και τη δάφνη.

    2. Μαγειρεύουμε για 30’ και στο τέλος προσθέτουμε την Knorr Thai Sweet Chili Jam και τον χυμό λεμονιού.

    3. Στρώνουμε τα φιλέτα σε ένα ταψί και περιχύνουμε ανάμεσά τους
    τη σύβραση.

    4. Προσθέτουμε την κάπαρη και τις ελιές και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160℃ για περίπου 20’.

    5. Βγάζουμε από τον φούρνο και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

+