+

Για τη Σάλτσα

Για τα Σπαράγγια

  • Μάτσο Σπαράγγια 1 τεμ.
  • Napa ψιλοκομμένο ή κινέζικο λάχανο 50 γρ
  • Δυόσμος, ψιλοκομμένος 5 γρ
  • Πράσινα Κρεμμυδάκια 2 τεμ.
  • Φιστίκια, φρυγανισμένα & ψιλοκομμένα 80 γρ
  • Ελαιόλαδο 40 γρ
  1. Για τη Σάλτσα

    Τοποθετούμε σε μπασίνα το σκόρδο, το τζίντζερ το χυμό και το ξύσμα από το λάιμ, τη πικάντικη σάλτσα με τσίλι και τομάτα, μαζί με το μέλι, το ξύδι ρυζιού και ομογενοποιούμε. Στη συνέχεια, καρυκεύουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και προσθέτουμε σιγά σιγάα τα έλαια. Ανακατεύουμε μέχρι να πάρουμε μια κρεμώδη σάλτσα
  2. Για τα Σπαράγγια

    Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι, στη συνέχεια προσθέτουμε τα σπαράγγια (αφού πρώτα τα έχουμε καθαρίσει και κόψει με την βοήθεια του πίλερ σε σχήμα Λιγκουίνι) και το λάχανο και συνεχίζουμε για ½ λεπτό. Προσθέτουμε την σάλτσα και ανακατεύουμε . Τοποθετούμε σε πιάτο και γαρνίρουμε με τα σοταρισμένα φιστίκια και τον ψιλοκομμένο δυόσμο.
+