Λιγκουίνι Σπαραγγιών με Γλυκό Τσίλι, Τζίντζερ & Δυόσμο
Νόστιμη & ιδιαίτερα μοναδική συνταγή με σπαράγγια "λιγκουίνι"!

Συστατικά
Λιγκουίνι Σπαραγγιών με Γλυκό Τσίλι, Τζίντζερ & Δυόσμο
−
+
€0.0
Για τη Σάλτσα
Σησαμέλαιο
/γρ
10.0 γρ
0%
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
/γρ
0.0 γρ
0%
Αλάτι
/γρ
0.0 γρ
0%
Ξύδι ρυζιού
/ml
10.0 ml
0%
Μέλι
/γρ
20.0 γρ
0%
Knorr Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι και Τομάτα 1 lt
/γρ
40.0 γρ
0%

Χυμό και ξύσμα απο ένα λάιμ
/γρ
0.0 γρ
0%
Τζίντζερ ψιλοκομμένο
/γρ
10.0 γρ
0%
Knorr Primerba Πάστα Σκόρδο 340 gr
/γρ
5.0 γρ
0%

Για τα Σπαράγγια
Μάτσο Σπαράγγια
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Napa ψιλοκομμένο ή κινέζικο λάχανο
/γρ
50.0 γρ
0%
Δυόσμος, ψιλοκομμένος
/γρ
5.0 γρ
0%
Πράσινα Κρεμμυδάκια
/τεμ.
2.0 τεμ.
0%
Φιστίκια, φρυγανισμένα & ψιλοκομμένα
/γρ
80.0 γρ
0%
Ελαιόλαδο
/γρ
40.0 γρ
0%
/
Για τη Σάλτσα
-
Σησαμέλαιο 10.0 γρ
-
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-
Αλάτι
-
Ξύδι ρυζιού 10.0 ml
-
Μέλι 20.0 γρ
-
Χυμό και ξύσμα απο ένα λάιμ
-
Τζίντζερ ψιλοκομμένο 10.0 γρ
Για τα Σπαράγγια
-
Μάτσο Σπαράγγια 1.0 τεμ.
-
Napa ψιλοκομμένο ή κινέζικο λάχανο 50.0 γρ
-
Δυόσμος, ψιλοκομμένος 5.0 γρ
-
Πράσινα Κρεμμυδάκια 2.0 τεμ.
-
Φιστίκια, φρυγανισμένα & ψιλοκομμένα 80.0 γρ
-
Ελαιόλαδο 40.0 γρ
Στάδια εκτέλεσης
-
Για τη Σάλτσα
Τοποθετούμε σε μπασίνα το σκόρδο, το τζίντζερ το χυμό και το ξύσμα από το λάιμ, την Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι και Τομάτα μαζί με το μέλι, το ξύδι ρυζιού και ομογενοποιούμε. Στη συνέχεια, καρυκεύουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και προσθέτουμε σιγά σιγά τα έλαια. Ανακατεύουμε, μέχρι να πάρουμε μια κρεμώδη σάλτσα. -
Για τα Σπαράγγια
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα σπαράγγια σε σχήμα λιγκουίνι,με την βοήθεια του πίλερ. Σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι τα σπαράγγια και το λάχανο σε ελαιόλαδο και συνεχίζουμε για ½ λεπτό. Προσθέτουμε τη σάλτσα και ανακατεύουμε. Τοποθετούμε σε πιάτο και γαρνίρουμε με τα σοταρισμένα φιστίκια και τον ψιλοκομμένο δυόσμο.