+

Για τη Σάλτσα

Για τα Σπαράγγια

  • Μάτσο Σπαράγγια 1 τεμ.
  • Napa ψιλοκομμένο ή κινέζικο λάχανο 50 γρ
  • Δυόσμος, ψιλοκομμένος 5 γρ
  • Πράσινα Κρεμμυδάκια 2 τεμ.
  • Φιστίκια, φρυγανισμένα & ψιλοκομμένα 80 γρ
  • Ελαιόλαδο 40 γρ
  1. Για τη Σάλτσα

    Τοποθετούμε σε μπασίνα το σκόρδο, το τζίντζερ το χυμό και το ξύσμα από το λάιμ, την Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι και Τομάτα μαζί με το μέλι, το ξύδι ρυζιού και ομογενοποιούμε. Στη συνέχεια, καρυκεύουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και προσθέτουμε σιγά σιγά τα έλαια. Ανακατεύουμε, μέχρι να πάρουμε μια κρεμώδη σάλτσα.
  2. Για τα Σπαράγγια

    Καθαρίζουμε και κόβουμε τα σπαράγγια σε σχήμα λιγκουίνι,με την βοήθεια του πίλερ. Σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι τα σπαράγγια και το λάχανο σε ελαιόλαδο και συνεχίζουμε για ½ λεπτό. Προσθέτουμε τη σάλτσα και ανακατεύουμε.
    Τοποθετούμε σε πιάτο και γαρνίρουμε με τα σοταρισμένα φιστίκια και τον ψιλοκομμένο δυόσμο.
+