Λουκάνικο Τζουμαγιάς με Ψητό Κέιλ , Μπρόκολο και Τραγανό Καβουρδισμένο Αμύγδαλο
Αυτά τα λουκάνικα δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, έχουν όμως συμπρωταγωνιστές που αποτελούν προστιθέμενη αξία!

Συστατικά
Λουκάνικο Τζουμαγιάς με Ψητό Κέιλ , Μπρόκολο και Τραγανό Καβουρδισμένο Αμύγδαλο
−
+
€0.0
Εκτέλεση
Λουκάνικα Τζουμαγιάς
/γρ
700.0 γρ
0%
Ελαιόλαδο
/γρ
80.0 γρ
0%
Χυμός και Ξύσμα λεμονιού
/ml
40.0 ml
0%
Κάπαρη
/γρ
20.0 γρ
0%
Μέλι
/γρ
20.0 γρ
0%
Αλάτι
/γρ
0.0 γρ
0%
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
/γρ
0.0 γρ
0%
Μπρόκολο
/γρ
500.0 γρ
0%
Kale
/γρ
0.0 γρ
0%
Πεκορίνο Αμφιλοχίας
/γρ
30.0 γρ
0%
Αμύγδαλα
/γρ
50.0 γρ
0%
/
Εκτέλεση
-
Λουκάνικα Τζουμαγιάς 700.0 γρ
-
Ελαιόλαδο 80.0 γρ
-
Χυμός και Ξύσμα λεμονιού 40.0 ml
-
Κάπαρη 20.0 γρ
-
Μέλι 20.0 γρ
-
Αλάτι
-
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-
Μπρόκολο 500.0 γρ
-
Kale
-
Πεκορίνο Αμφιλοχίας 30.0 γρ
-
Αμύγδαλα 50.0 γρ
Στάδια εκτέλεσης
-
Εκτέλεση
Συνδυάζουμε σε μπασίνα το ελαιόλαδο, το λεμόνι, την κάπαρη, το μέλι, το αλάτι και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ομογενοποιούμε. Στη συνέχεια περνάμε με τη βοήθεια πινέλου το λουκάνικο με τη μαρινάδα και ψήνουμε. Επίσης με την υπόλοιπη μαρινάδα περνάμε τα μπουκετάκια του μπρόκολου και το μάτσο κέιλ και ψήνουμε σε δυνατή σχάρα.Σερβίρουμε το ψητό λουκάνικο με το ψητό μπρόκολο ,το κέιλ και τελειώνουμε με τριμμένο καβουρδισμένο αμύγδαλο και αρκετό πεκορίνο Αμφιλοχίας.