Menu

Συστατικά

+

Για τα μανιτάρια

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για τα μανιτάρια

    Κόβουμε το κρεμμύδι μπρινουάζ και το σοτάρουμε σε ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσει. Αρωματίζουμε με σκόρδο, πάπρικα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για ακόμα 1 λεπτό. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα μανιτάρια (σαμπινιόν, τρομπέτες, σιτάκε), φλαμπάρουμε με κονιάκ και ρίχνουμε το ζωμό και τη σάλτσα Worcester. Αφήνουμε να πάρει βράση και γλασάρουμε, ενώ τελειώνουμε με την κρέμα και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό. Σερβίρουμε με κόκκινο ρύζι, αφού πρώτα το έχουμε παρασκευάσει βάση προδιαγραφών.