+

Εκτέλεση

  1. Εκτέλεση

    Κόβουμε και καθαρίζουμε τις μελιτζάνες και τις ραντίζουμε με ελαιόλαδο. Τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170C.

    Σε κατσαρόλα σοτάρουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το σκόρδο και τις ψιλοκομμένες πιπεριές με το κολοκύθι. Προσθέτουμε τις τομάτες και το ζωμό λαχανικών και αφήνουμε να βράσουν για 15-20 λεπτά. Στη συνέχεια καρυκεύουμε με αλάτι πιπέρι και προσθέτουμε την πικάντικη σάλτσα με τσίλι, σόγια και λαχανικά.

    Γεμίζουμε τις μελιτζάνες και ψήνουμε για 30 λεπτά σε φούρνο (σκεπασμένα με αλουμινόχαρτο). Στη συνέχεια ξεσκεπάζουμε και ψήνουμε στους 180 για άλλα 20 λεπτά

  2. Παρουσίαση

    Σερβίρουμε και ντεκοράρουμε με φύλλα από δυόσμο και καρέ από φλούδα τομάτας.

+