Μεσογειακά Λιγκουίνι Αγγουριού με Τοματίνια
Η τάση πλέον είναι οι πελάτες να προσέχουν τη διατροφή τους και να επιλέγουν πιάτα με πιο υγιεινό "χαρακτήρα". Τι θα έλεγες λοιπόν, να δοκιμάσεις αυτή τη συνταγή;

Συστατικά
Μεσογειακά Λιγκουίνι Αγγουριού με Τοματίνια
−
+
€0.0
Για τη Σάλτσα
Ελαιόλαδο
/γρ
60.0 γρ
0%
Ζέστ λεμονιού
/γρ
0.0 γρ
0%
Μαϊντανός ψιλοκομμένος
/γρ
10.0 γρ
0%
Κάρυ σε σκόνη
/γρ
10.0 γρ
0%
Hellmann's Βινεγκρέτ με Εσπεριδοειδή 1 lt
/γρ
30.0 γρ
0%

Για το Λινγκουίνι Αγγουριού
Αγγούρι
/τεμ.
2.0 τεμ.
0%
Τοματίνια
/γρ
200.0 γρ
0%
Ελιές καλαμών
/γρ
80.0 γρ
0%
Καρδιές αγκινάρας, στο μισό
/γρ
80.0 γρ
0%
Κρεμμύδι εμινσέ
/γρ
40.0 γρ
0%
Κατσικίσια φέτα για το σερβίρισμα
/γρ
0.0 γρ
0%
Knorr Primerba Πάστα Σκόρδο 340 gr
/γρ
10.0 γρ
0%

/
Για τη Σάλτσα
-
Ελαιόλαδο 60.0 γρ
-
Ζέστ λεμονιού
-
Μαϊντανός ψιλοκομμένος 10.0 γρ
-
Κάρυ σε σκόνη 10.0 γρ
Για το Λινγκουίνι Αγγουριού
-
Αγγούρι 2.0 τεμ.
-
Τοματίνια 200.0 γρ
-
Ελιές καλαμών 80.0 γρ
-
Καρδιές αγκινάρας, στο μισό 80.0 γρ
-
Κρεμμύδι εμινσέ 40.0 γρ
-
Κατσικίσια φέτα για το σερβίρισμα
Στάδια εκτέλεσης
-
Για τη Σάλτσα
Τοποθετούμε σε μπλέντερ το ελαιόλαδο, το χυμό και το ζέστ του λεμονιού μαζί με το κίτρινο κάρυ, το ξύδι, το αλάτι και τον μαϊντανό και ομογενοποιούμε. -
Για το Λινγκουίνι Αγγουριού
Πλένουμε και στεγνώνουμε τα αγγούρια. Στη συνέχεια, με την βοήθεια του spiral slicer κόβουμε τα αγγούρια και τα τοποθετούμε σε μπασίνα μαζί με τα τοματίνια (αφού πρώτα τα έχουμε κόψει στη μέση) και τις ελιές.Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι και τις καρδίες της αγκινάρας, αρωματίζουμε με σκόρδο και αφήνουμε να πάρουν χρυσαφί χρώμα. Προσθέτουμε το αγγούρι και δουλεύουμε για ½ λεπτό, σβήνουμε με το dressing και σερβίρουμε ντεκοράροντας με τη φέτα και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.