+

Για τη Σάλτσα

Για το Λινγκουίνι Αγγουριού

  1. Για τη Σάλτσα

    Τοποθετούμε σε μπλέντερ το ελαιόλαδο, το χυμό και το ζέστ του λεμονιού μαζί με το κίτρινο κάρυ, το ξύδι, το αλάτι και τον μαϊντανό και ομογενοποιούμε.
  2. Για το Λινγκουίνι Αγγουριού

    Πλένουμε και στεγνώνουμε τα αγγούρια. Στη συνέχεια με την βοήθεια του spiral slicer κόβουμε τα αγγούρια και τα τοποθετούμε σε μπασίνα μαζί με τα τοματίνια (αφού πρώτα τα έχουμε κόψει στη μέση) και τις ελιές.

    Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι και τις καρδίες τις αγκινάρας, αρωματίζουμε με το σκόρδο και αφήνουμε να πάρουν χρυσαφί χρώμα.

    Προσθέτουμε το αγγούρι και δουλεύουμε για ½ λεπτό, στη συνέχεια σβήνουμε με το dressing και σερβίρουμε ντεκοράροντας με την φέτα και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.

+