Menu
+

Για το Μεσογειακό Bowl

  • Πιπεριές Φλωρίνης ψητές 400.0 γρ
  • Αλάτι
  • Χυμός απο ένα λεμόνι
  • Ζέστ λεμονιού
  • Ελαιόλαδο 110.0 γρ
  • Φιλέ αμυγδάλου 100.0 γρ
  • Κινόα (μαγειρεμένη) 150.0 γρ
  • Σπανάκι 100.0 γρ
  • Φρέσκο κρεμμύδι 2.0 τεμ.
  • Ελαιόλαδο
  • Αβοκάντο 1/2
  • Φέτα 70.0 γρ
  • Ελιές καλαμών 50.0 γρ
  • Μαϊντανός (φρέσκος)
  • Πάστα Τσίλι 40.0 ml
  1. Για το Μεσογειακό Bowl

    Πλένουμε και ψήνουμε τις πιπεριές στους 180 για 20-30 λεπτά, τις τυλίγουμε με διαφάνεια (για να ιδρώσουν και να καθαριστεί πιο εύκολα η εξωτερική φλούδα).

    Τοποθετούμε σε μπλέντερ τις καθαρισμένες πιπεριές μαζί με τα υπόλοιπα υλικά του dressing και δουλεύουμε.

    Σοτάρουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και στη συνέχεια προσθέτουμε το σπανάκι. Kαρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και δουλεύουμε μέχρι να μαλακώσει το σπανάκι.

    Μαγειρεύουμε την κινόα και στη συνέχεια, στήνουμε όλα τα υλικά, δηλαδή την κινόα, την φέτα, τις ελιές, το σπανάκι, το κρεμμύδι και το κομμένο αβοκάντο μας μέσα σε ένα μπολ και τελειώνουμε με το dressing τις πιπεριάς.