Μοντέρνα Μίνι Χωριάτικη σε Στρώμα από Κριθαροκούλουρα και Ελιά
Μια μοντέρνα εκδοχή της χωριάτικης σαλάτας, που συνδυάζει όλα τα προϊόντα του τόπου μας δημιουργώντας έναν πίνακα χρωμάτων και προσφέροντας απλόχερα την αγνότητα της ελληνικής φύσης!

Συστατικά
Μοντέρνα Μίνι Χωριάτικη σε Στρώμα από Κριθαροκούλουρα και Ελιά
−
+
€0.0
Εκτέλεση
Κόκκινα τοματίνια
/τεμ.
3.0 τεμ.
0%
Μαύρα τοματίνια
/τεμ.
3.0 τεμ.
0%
Φέτες αγγουριού
/τεμ.
10.0 τεμ.
0%
Κριθαροκουλούρα
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Καπαρόμηλα
/τεμ.
4.0 τεμ.
0%
Κρεμμύδια εσαλότ, ψιλοκομμένα
/τεμ.
4.0 τεμ.
0%
Φύλλα κάπαρης
/τεμ.
6.0 τεμ.
0%
Πράσινη πιπεριά
/τεμ.
2.0 τεμ.
0%
Φιλέτο ελιάς
/γρ
100.0 γρ
0%
Ξυνομυζήθρα
/γρ
50.0 γρ
0%
Hellmann's Real Μαγιονέζα 10 lt
/γρ
50.0 γρ
0%

Knorr Primerba Πάστα Θυμάρι 340 gr
/γρ
1.0 γρ
0%

Παρουσίαση
Ανθό Αλατιού
/γρ
0.0 γρ
0%
Φρέσκια ρίγανη
/γρ
0.0 γρ
0%
Ελαιόλαδο
/ml
0.0 ml
0%
/
Εκτέλεση
-
Κόκκινα τοματίνια 3.0 τεμ.
-
Μαύρα τοματίνια 3.0 τεμ.
-
Φέτες αγγουριού 10.0 τεμ.
-
Κριθαροκουλούρα 1.0 τεμ.
-
Καπαρόμηλα 4.0 τεμ.
-
Κρεμμύδια εσαλότ, ψιλοκομμένα 4.0 τεμ.
-
Φύλλα κάπαρης 6.0 τεμ.
-
Πράσινη πιπεριά 2.0 τεμ.
-
Φιλέτο ελιάς 100.0 γρ
-
Ξυνομυζήθρα 50.0 γρ
Παρουσίαση
-
Ανθό Αλατιού
-
Φρέσκια ρίγανη
-
Ελαιόλαδο
Στάδια εκτέλεσης
-
Εκτέλεση
Βάζουμε τις ελιές στη στόφα στους 50 βαθμούς για ένα ολόκληρο βράδυ και περνάμε από μπλέντερ. Περνάμε και την κουλούρα από μπλέντερ. Ανακατεύουμε σε μπασίνα την ξυνομητζήθρα, τη μαγιονέζα, το θυμάρι και λίγο ελαιόλαδο. Kόβουμε με την βοήθεια σακούλας σε μικρά βραχάκια.Κόβουμε τα τοματίνια και τα εσαλότ σε τέταρτα. Τυλίγουμε τις φέτες αγγουριού και κόβουμε τις πιπεριές ζουλιέν και τα καπαρόμηλα στα δύο. -
Παρουσίαση
Πρώτα στρώνουμε την κουλούρα, στη συνέχεια την ελιά και μετά αρχίζουμε να στήνουμε την σαλάτα μας. Τελειώνουμε με ελαιόλαδο, ανθό αλατιού και φρέσκια ρίγανη.