+

Εκτέλεση

  • Κόκκινα τοματίνια 3 τεμ.
  • Μαύρα τοματίνια 3 τεμ.
  • Φέτες αγγουριού 10 τεμ.
  • Κριθαροκουλούρα 1 τεμ.
  • Καπαρόμηλα 4 τεμ.
  • Κρεμμύδι εσαλότ 4 τεμ.
  • Φύλλα κάπαρης 6 τεμ.
  • Πράσινη πιπεριά 2 τεμ.
  • Φιλέτο ελιάς 100 γρ
  • Ξυνομυζήθρα 50 γρ

Παρουσίαση

  1. Εκτέλεση

    Βάζουμε τις ελιές στην στόφα στους 50 βαθμούς για ένα ολόκληρο βράδυ, στη συνέχεια περνάμε από μπλέντερ. Περνάμε την κουλούρα από το μπλέντερ.
    Ανακατεύουμε σε μπασίνα τα δύο τυριά με την βοήθεια ελαιόλαδου και κόβουμε με την βοήθεια σακούλας μικρά βραχάκια.

    Κόβουμε τα τοματίνια και τα εσαλότ σε τέταρτα. Τις φέτες του αγγουριού τις τυλίγουμε, τις πιπεριές τις κόβουμε ζουλιέν και τα καπαρόμηλα στα δύο.


  2. Παρουσίαση

    Πρώτα στρώνουμε την κουλούρα, στη συνέχεια την ελιά και μετά αρχίζουμε να στήνουμε την σαλάτα μας. Τελειώνουμε με ελαιόλαδο τον ανθό αλατιού και την φρέσκια ρίγανη.
+