Menu
+

Εκτέλεση

  • Κόκκινα τοματίνια 3 τεμ.
  • Μαύρα τοματίνια 3 τεμ.
  • Φέτες αγγουριού 10 τεμ.
  • Κριθαροκουλούρα 1 τεμ.
  • Καπαρόμηλα 4 τεμ.
  • Κρεμμύδια εσαλότ, ψιλοκομμένα 4 τεμ.
  • Φύλλα κάπαρης 6 τεμ.
  • Πράσινη πιπεριά 2 τεμ.
  • Φιλέτο ελιάς 100 γρ
  • Ξυνομυζήθρα 50 γρ

Παρουσίαση

  • Ανθό Αλατιού
  • Φρέσκια ρίγανη
  • Ελαιόλαδο
  1. Εκτέλεση

    Βάζουμε τις ελιές στη στόφα στους 50 βαθμούς για ένα ολόκληρο βράδυ και περνάμε από μπλέντερ. Περνάμε και την κουλούρα από μπλέντερ. Ανακατεύουμε σε μπασίνα την ξυνομητζήθρα, τη μαγιονέζα, το θυμάρι και λίγο ελαιόλαδο. Kόβουμε με την βοήθεια σακούλας σε μικρά βραχάκια. Κόβουμε τα τοματίνια και τα εσαλότ σε τέταρτα. Τυλίγουμε τις φέτες αγγουριού και κόβουμε τις πιπεριές ζουλιέν και τα καπαρόμηλα στα δύο.
  2. Παρουσίαση

    Πρώτα στρώνουμε την κουλούρα, στη συνέχεια την ελιά και μετά αρχίζουμε να στήνουμε την σαλάτα μας. Τελειώνουμε με ελαιόλαδο, ανθό αλατιού και φρέσκια ρίγανη.