Menu
+

Για τα μάγουλα

Για τη γαρνιτούρα

  1. Για τα μάγουλα

    Αλατοπιπερώνουμε τα μάγουλα και πασπαλίζουμε και από τις δυο μεριές με αλεύρι. Σοτάρουμε καλά και αφήνουμε να κρυώσουν. Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε τα λαχανικά μας κ σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί κατά τα 2/3 και προσθέτουμε τη σόγια, την teriyaki, το ginger και το θυμάρι. Προσθέτουμε σε σακούλα vacuum τα μάγουλα, το μείγμα με τα λαχανικά και τη demi glace. Ψήνουμε στους 82 βαθμούς για 12 ώρες. Περνάμε τη σάλτσα, γλασσάρουμε και στο τέλος βάζουμε λίγο λάδι τρούφας.
  2. Για τη γαρνιτούρα

    Σε μια κατσαρόλα μπλανσάρουμε τα εσαλότ ολόκληρα μέχρι να μαλακώσουν. Κόβουμε το κομμάτι της άκοπης καπνιστής πανσέτας σε μεγάλα ζάρια και τα λευκά μανιτάρια σε τέταρτα. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε την καπνιστή πανσέτα. Μόλις καραμελώσει αφαιρούμε τα λίπη κ προσθέτουμε τα μανιτάρια. Σοτάρουμε για 2 λεπτά και μόλις βγάλουν τα υγρά τους προσθέτουμε τα εσαλότ, τη demi glace, τη sweet soy, το βούτυρο και γλασσάρουμε.