+

Για τα Σπαράγγια

  • Πράσινα Σπαράγγια 8 τεμ.
  • Βούτυρο 40 γρ

Για τα Μανιτάρια

Για το Μοσχαρίσιο φιλέτο

  • μοσχαρίσια φιλέτα 180 γραμμαρίων 2 τεμ.
  1. Για τα Σπαράγγια

    Καθαρίζουμε το βλαστό από τα σπαράγγια με τη βοήθεια πίλερ. Στη συνέχεια μπλανσάρουμε τα σπαράγγια, κρυώνουμε και στεγνώνουμε. Σοτάρουμε σε βούτυρο τα σπαράγγια, και τα κρατάμε σε απορροφητικό χαρτί.
  2. Για τα Μανιτάρια

    Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το Εσαλότ και την ποικιλία των άγριων μανιταριών, σβήνουμε με το τσίπουρο και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ. Στη συνέχεια προσθέτουμε των σιναπόσπορο και σβήνουμε με τον ζωμό, στον οποίο έχουμε διαλύσει την μουστάρδα, καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και προσθέτουμε το μείγμα με το fond. Γλασάρουμε την σάλτσα.
  3. Για το Μοσχαρίσιο φιλέτο

    Ψήνουμε το φιλέτο ανάλογα με το χρόνο ψησίματος που θέλουμε.
+