Μους Σοκολάτα με Μελωμένο Μελομακάρονο και Μαρμελάδα με Πορτοκάλι
Ο ιδανικός συνδυασμός σοκολάτας – πορτοκαλιού, βρίσκει γευστικό συνοδοιπόρο στη σπιρτάδα του μελομακάρονου και απογειώνεται!

Συστατικά
Μους Σοκολάτα με Μελωμένο Μελομακάρονο και Μαρμελάδα με Πορτοκάλι
−
+
€29.5
Εκτέλεση
Carte D' Or Buffet Μους με Γεύση Σοκολάτα 5 kg
/γρ
250.0 γρ
0%

Παγωμένο νερό
/γρ
485.0 γρ
0%
Μελομακάρονα
/τεμ.
8.0 τεμ.
0%
Μαρμελάδα Πορτοκάλι
/γρ
250.0 γρ
0%
Ντεκόρ Σοκολάτας
/γρ
0.0 γρ
0%
/
Εκτέλεση
-
Παγωμένο νερό 485.0 γρ
-
Μελομακάρονα 8.0 τεμ.
-
Μαρμελάδα Πορτοκάλι 250.0 γρ
-
Ντεκόρ Σοκολάτας
Στάδια εκτέλεσης
-
Εκτέλεση
Χτυπάμε το μους με το παγωμένο νερό σε μίξερ με το σύρμα στη γρήγορη ταχύτητα για 5 λεπτά και στη συνέχεια τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Για να μπορέσουμε να στήσουμε το γλυκό μας χρησιμοποιούμε ποτήρι ή κάποιο μπόλ διάφανο.Στο κάτω μέρος δημιουργούμε μια στρώση από τριμμένο μελομακάρονο, στη συνέχεια μους σοκολάτας και μαρμελάδα πορτοκάλι (εάν επιθυμούμε και φιλέτα πορτοκάλι), επαναλαμβάνουμε για μια άλλη φορά και τελειώνουμε με διάφορα ντεκόρ σοκολάτας και σκόνη χρυσού.
Εναλλακτικά του παγωμένου νερού μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πλήρες γάλα.