Menu
ΠΟΝΤΟΙ

Συστατικά

+

Εκτέλεση

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Χτυπάμε το μους με το παγωμένο νερό σε μίξερ με το σύρμα στη γρήγορη ταχύτητα για 5 λεπτά και στη συνέχεια τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ώρα.

    Για να μπορέσουμε να στήσουμε το γλυκό μας χρησιμοποιούμε ποτήρι ή κάποιο μπόλ διάφανο.

    Στο κάτω μέρος δημιουργούμε μια στρώση από τριμμένο μελομακάρονο, στη συνέχεια μους σοκολάτας και μαρμελάδα πορτοκάλι (εάν επιθυμούμε και φιλέτα πορτοκάλι), επαναλαμβάνουμε για μια άλλη φορά και τελειώνουμε με διάφορα ντεκόρ σοκολάτας και σκόνη χρυσού.


    Εναλλακτικά του παγωμένου νερού μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πλήρες γάλα.