Menu
+

Για την αρωματική μαγιονέζα

  • Hellmann's Vegan 2,5 kg 250.0 γρ
  • Μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • Μυρώνια 10.0 γρ
  • Σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
  • Χυμό και ξύσμα απο ένα λάιμ 1.0 γρ

Για τη σάλτσα ταρτάρ

  • Hellmann's Vegan 2,5 kg 250.0 γρ
  • Αγγουράκι τουρσί 80.0 γρ
  • Κάπαρη 80.0 γρ
  • Κρεμμύδι κομμένο μπρινουάζ 1.0 τεμ.
  • Μυρώνια 10.0 γρ
  • Χυμός και Ξύσμα λεμονιού 2.0 τεμ.
  • Νερό

Εκτέλεση

  • Μπακαλιάρος παστός και ξαρμυρισμένος 600.0 γρ
  • Αλεύρι
  • Μπύρα 330.0 ml
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150.0 γρ
  • Αυγό 1.0 τεμ.
  • baking powder 15.0 γρ
  • Ζάχαρη 5.0 γρ
  • Αλάτι 5.0 γρ
  1. Για την αρωματική μαγιονέζα

    Ομογενοποιούμε όλα τα υλικά μαζί. Εναλλακτικά της Hellmann's Vegan χρησιμοποιούμε Real. (μαγιονέζα Hellmann’s Vegan ή Real, με 1 κ.σ μαϊντανό ψιλοκομμένο, 1 κ.σ μυρώνια ψιλοκομμένα, 1 κ.σ σχινόπρασσο ψιλοκομμένο, Ξύσμα από 1 λάιμ και χυμό από ½ λάιμ)
  2. Για τη σάλτσα ταρτάρ

    Ομογενοποιούμε όλα τα υλικά μαζί. Εναλλακτικά τηςHellmann’s veganχρησιμοποιούμε Real. Προσθέτουμε 80 γρ αγγουράκι τουρσί, 80 γρ κάπαρη, ½ κρεμμύδι κομμένο μπρινουάζ, 10 γρ μυρώνια ή μαϊντανός ψιλοκομμένος, ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι και νερό εφόσον χρειαστεί για να φέρουμε την υφή.
  3. Εκτέλεση

    Σε μπασίνα προσθέτουμε τη μπύρα και στη συνέχεια το αυγό και το αλεύρι μαζί με το baking powder και τη ζάχαρη. Ομογενοποιούμε και διατηρούμε στο ψυγείο.

    Αλευρώνουμε τα κομμάτια του ψαριού, περνάμε από το κουρκούτι και τηγανίζουμε σε σπορέλαιο.