Μπουκατίνι Αματριτσιάνα με Σάλτσα Τομάτας
Σε αυτή, την κλασική συνταγή, τον κύριο ρόλο τον έχει η σάλτσα!
Σε αυτή, την κλασική συνταγή, τον κύριο ρόλο τον έχει η σάλτσα!

Συστατικά
Μπουκατίνι Αματριτσιάνα με Σάλτσα Τομάτας
−
+
€3.63
Εκτέλεση
Ελαιόλαδο
/ml
0.0 ml
0%
Μπέικον κομμένο σε μικρά καρέ
/γρ
350.0 γρ
0%
Μέτρια κρεμμύδια
/τεμ.
2.0 τεμ.
0%
Λευκό κρασί
/γρ
50.0 γρ
0%
Knorr Primerba Πάστα Σκόρδο 340 gr
/γρ
10.0 γρ
0%

Knorr Σάλτσα Τομάτας 10kg
/γρ
200.0 γρ
0%

Μπούκοβο
/γρ
5.0 γρ
0%
Νερό
/ml
0.0 ml
0%
Αλάτι
/γρ
0.0 γρ
0%
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
/γρ
0.0 γρ
0%
/
Εκτέλεση
-
Ελαιόλαδο
-
Μπέικον κομμένο σε μικρά καρέ 350.0 γρ
-
Μέτρια κρεμμύδια 2.0 τεμ.
-
Λευκό κρασί 50.0 γρ
-
Μπούκοβο 5.0 γρ
-
Νερό
-
Αλάτι
-
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Στάδια εκτέλεσης
-
Εκτέλεση
Σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο το μπέικον μέχρι να γίνει τραγανό (το μπέικον κομμένο καρέ, δίνεικαλύτερο αποτέλεσμα). Στη συνέχεια το αποσύρουμε από το τηγάνι και συνεχίζουμε να σοτάρουμε το κρεμμύδι. Σβήνουμε με κρασί και προσθέτουμε το σκόρδο, το μπέικον, την τομάτα και το μπούκοβο. Κρατάμε νερό από το βράσιμο των μακαρονιών και το προσθέτουμε για να βράσει η σάλτσα. Στη συνέχεια καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι. Τέλος, προσθέτουμε την ζεστή πάστα πριν η σάλτσα γλασάρει, δουλεύουμε και σερβίρουμε. Συνοδεύουμε με πεκορίνο Αμφιλοχίας.